返回列表 發帖
阿妹妹呀, 你怎么老是欺负我们的日出康城兄呀。
  这位兄长德高望重, ...
sung123 發表於 2011-7-21 12:37

德高望重?  
失敬,請原諒啊大人!!

君子愛分,取之有道
假如我醒,我拒絕洗腦
縱使我醉,我仍拒絕洗腦

唔想又可以點樣?

長實:將獨資發展油街項目
香港電台 – 2011年8月25日星期四下午6:40

長實發言人表示,高興投得油街地皮,將以獨資方式發展,整個項目除酒店以外,將以住宅為主,預期將是擁有一線海景的住宅項目。
被問到成交價逾62億是市場預期下限,發言人表示,由於項目屬混合發展,圖則較難設計,今次出價亦反映了這因素。

希望唔會係CK靚地起爛樓的另一例子

長實:將獨資發展油街項目
香港電台 – 2011年8月25日星期四下午6:40

長實發言人表示,高興投得油街地皮, ...
KandT 發表於 2011-8-29 02:57 PM

你見吾見油街附近既harbour grand, 開業只一年多便要外牆搭棚做防漏工程?

回復 45# Hellomoto

唔想

新地投得將軍澳地66a地皮,直覺又話比我知,
佢地發展商都有個玩戲規則,就係自己玩番自己個地盤
咁出年4期我睇都係CK玩番,真係PK
請用正版www.lohas-park.com.hk
環保署投訴異味統計 電話: 2706-8888投訴數字:107
可用e form 投訴,https://epic.epd.gov.hk/ca/uid/complain_submit_tran
勢不可使盡,話不可說盡
福不可享盡,規矩不可行盡
凡事太盡,緣分勢必早盡

回復 48# 日出康城兄
呢單野唔到我地想唔想,只希望有人出標高過CK我地就有運行.如果新地或信和又或者九倉太古中標.嘩真係上天卷顧.未到揭盅,仍然有奇蹟期待.

New world and wheelock may have chance,
They have much cash resources....