返回列表 發帖
二期會所係共用架喎, 咪即係我都有份, 哇! 哇! 哇!

咁嗰時知否有咁靚嘅音樂噴泉架?
newchapter 發表於 2011-9-2 08:05

知架!不過覺得應該流流地…原來都幾正

買領都之後身邊同事就不停問臭不臭,點解選擇將軍澳,要答超過一百次。仲要比白眼,因為佢地認為你及你老公 ...
chachalee 發表於 2011-9-1 23:42

叫佢o地買之後o的期數囉~~~

唔緊要, 到時佢地就會後悔.

知架!不過覺得應該流流地…原來都幾正
Mrs.337 發表於 2011-9-2 09:23

有無當時嘅文獻?  原來我曚下曚下買咗 --- 但係又曚得啱喎!!

有無當時嘅文獻?  原來我曚下曚下買咗 --- 但係又曚得啱喎!!
newchapter 發表於 2/9/2011 12:54 PM

領都當時本售樓書關於會所既資料好少... 後黎領"fung"個本先多d咋!

newchapter 發表於 2011-9-2 12:54

領都樓書冇寫,不過睇示範單位時,在樓宇及會所模型前聽職員講過…

領峯果本Galaxy Glub House 可能有講,不過借咗比rmchiu…

始終實景最緊要,你矇下矇下又有靚海景,靚會所,好運最緊要啦。

在告別發水樓的年代,我愛發水樓,以後咁WOW嘅發水樓不復見了!

我買果時都係懵吓懵吓咁,連日出响邊度都唔知,諗住揾個節目,就走去睇吓樓盤,比果啲經紀呃吓 講吓就買咗啦,第二日先去地盤睇吓究竟係點樣,後來啲朋友話唔好,攪到個心都實哂,成年都唔開心,好彩而家越來越好,開心哂

好靚、不過唔知幾時有得用?