返回列表 發帖

新任父母報到區

最近日出康城非常熱鬧,可愛BB誕生,大家都為他們感到高興,
論壇為了表示對新任父母一份敬意特別開了一個新任父母post,
新任父母可以講吓過去一年的經歷,做人父母一定好多辛酸事,
值著這個平台給新父母update吓新BB的歷程同新資訊!

為了鼓勵大家多生BB,唔好話我重女輕男,
新任報到的爸爸可以有150分加
而新任報到的媽媽就有400分加....勁呀
希望小小分數可以幫到大家生育,想生的爸媽,努力呀
如果作大,吹水,經探子回報,就會扣雙重分數,150變300,400變800

注:可以追加以前生過的BB,但一定係日出康城出生!還要有日出康城勳章才可取分數

有冇追加ga?
All the best.

有冇追加ga?
lmf 發表於 2012-1-9 00:14

追加?無所謂啦,可以,但要係日出康城誕生

最近日出康城非常熱鬧,可愛BB誕生,大家都為他們感到高興,
論壇為了表示對新任父母一份敬意特別開了一個新任 ...
日出康城兄 發表於 2012-1-9 00:05

可以預支嗎?

一千幾百分,你都唔志在啦。

有冇追加ga?
lmf 發表於 2012-1-9 00:14

你上次係幾月做爸爸,忘了?

可以預支嗎?

一千幾百分,你都唔志在啦。
mariaecco 發表於 2012-1-9 00:24

預支.......講黎聽吓,你想點預支先?預支幾多個月先

預支.......講黎聽吓,你想點預支先?預支幾多個月先
日出康城兄 發表於 2012-1-9 00:28

下個月囉。個網名系我同太太聯名來架,可否同得550分吖?

下個月囉。個網名系我同太太聯名來架,可否同得550分吖?
mariaecco 發表於 2012-1-9 00:32

恭喜恭喜
下個月都唔等得?等到下個月可能仲會多的優惠
聯名?都係照規矩男150,女400

恭喜恭喜
下個月都唔等得?等到下個月可能仲會多的優惠
聯名?都係照規矩男150,女400 ...
日出康城兄 發表於 2012-1-9 00:39

咁聯名會唔會冇分?

我個女原本係喺康城出世架﹗佢依家得四個半月大,因為領峰遲收樓先唔係咋,咁計唔計先?