返回列表 發帖
我呀我呀~成幾百分,吾好執輸
chiconnie 發表於 2012-1-9 15:50

嘩, 你先拔頭籌喎! 400分好和味呀! 要出帖出到手軟先有架!!

Me: 150分 please。 2011年10月  

夜晚無得訓
jsq 發表於 2012-1-9 16:06

比住30分你先,遲的再比埋120分

我呀我呀~成幾百分,吾好執輸
chiconnie 發表於 2012-1-9 15:50

妳幾時生呀?

呢個post刺激大家生仔/女的動力, 好過曾特首呼籲大家生多兩個
KandT 發表於 2012-1-9 16:15

正苦要人生又幾難,每生一個有5-10萬元利是就大把下一代,點會殺校,點會人口老化
您地打算幾時報喜?

我…BB12年3月出世,我都係聯名架喎
culadex 發表於 2012-1-9 16:47

恭喜恭喜,生完記得上黎報導

我2個女唔係康城出世,但我係因為個女小學係將軍澳讀書而搬入康城,咁有無分加? ...
samuelchen 發表於 2012-1-9 17:18

抱歉,咁唔算

不如生多個啦呀太!
newchapter 發表於 2012-1-9 17:50

生瘡就有得我生,我個女都大啦,咁遲先再生多件咪攪我

點樣証明係康城出世呀?講吓就得呀?
400分咁勁,不如生過就有得加分啦!
大家都開心,唔該加分比我呀, ...
uranushui 發表於 2012-1-9 17:23

妳估生個BB咁易,比400分給媽媽係值得,乜太考慮下
係呢到大家講個信字,如果作大,吹水,經探子回報,
就會扣雙重分數,150變300,400變800

正苦要人生又幾難,每生一個有5-10萬元利是就大把下一代,點會殺校,點會人口老化
您地打算幾時報喜? ...
日出康城兄 發表於 2012-1-9 18:14

善有善報, 若然未報, 時辰未到

如果康城兄你可以加碼派5-10萬分, 我開夜車又點話呢。

Me: 150分 please。 2011年10月  

夜晚無得訓
jsq 發表於 2012-1-9 16:06

已經給了你分數共150分,由900加到1050