返回列表 發帖
Sentosa個skyline lugs有冇玩,好過癮㗎!

cctv 發表於 2014-8-19 18:18

係呀!唔錯,跟住又可以坐cable car 上番去,一game 兩食!
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

係呀!唔錯,跟住又可以坐cable car 上番去,一game 兩食!
newchapter 發表於 2014-8-19 18:39

正如佢口號咁講:once is not enough!

Singapore Zoo 及Safari 係另一個景點, 個人認為, River Safari 有部分會同SEA有點重複, 如冇時間的話, 去 ...
newbie 發表於 2014-8-19 11:25

我去咗River Safari ,好似水族館咁,麻麻地……我相信zoo 同night safari 會更好玩。
關閉將軍澳堆填區

我食咗Jumbo Seafood 嘅pepper crab
newbie 發表於 2014-8-19 17:30

我都有去食,好味!

重有亞來肉骨茶,超正!
關閉將軍澳堆填區

帶小朋友去星加坡, 我建議最小一日Sentosa, 一日Garden by the Bay.

今次因為安排錯誤, 我用咗兩日玩Sento ...
newbie 發表於 2014-8-19 11:22

Garden by the sea 我上個月去時無咩花睇,好快走咗……
關閉將軍澳堆填區

Garden by the sea 我上個月去時無咩花睇,好快走咗……
newchapter 發表於 2014-8-19 18:47

呢個時候適逢花卉展

我去咗River Safari ,好似水族館咁,麻麻地……我相信zoo 同night safari 會更好玩。 ...
newchapter 發表於 2014-8-19 18:44

証明我說法冇錯

cctv 發表於 2014-8-19 18:18

今次冇玩,下次一定試

回復 6# newbie

我叫老公買返嚟先