返回列表 發帖
三級終於分析多2期出來囉

三級終於分析多2期出來囉
kimidaniel 發表於 24/4/2015 06:38 PM

唔明
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

回復 22# sung123

分析兩版…………7期、6期

同商埸咩関係?
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;

回復 24# sung123

商場上面係7期

回復  sung123

商場上面係7期
kimidaniel 發表於 24/4/2015 07:54 PM
官方公佈佐?

官方公佈佐?
sung123 發表於 2015-4-24 19:56

波叔之前講架, 不過唔知今次係唔係吹水波...

回復 27# Ivan_s

你指茂利波
我係嗰無學識嘅小無賴

回復  Ivan_s

你指茂利波
wyk 發表於 2015-4-24 23:22

http://www.hkdailynews.com.hk/NewsDetail/index/555302

唔知佢講個商場係唔係呢個大商場呢...

評分人數

波叔之前講架, 不過唔知今次係唔係吹水波...
Ivan_s 發表於 24/4/2015 10:56 PM

大家撹清楚,7期有二座樓,
商埸港鐡獨立起,雖然一齊宣佈,但商埸唔属于7期,
所以我質疑三級點解商埸要同7期扯上関係