返回列表 發帖

第5期估計2020年落成,即是到2020都未有商場!

心灰意冷人生有幾多個十年

可能差不多同時間建成呢!

可能差不多同時間建成呢!
HoYi 發表於 1/11/2014 12:40 PM

商場打樁標都流佐,邊有咁快,講幾時打樁先拉

我一出聲又比宋太鬧
康城起樓要6年, 點解起商場都要6年?
屎都相信出年會招標,商場與物業分開發展

商場打樁標都流佐,邊有咁快,講幾時打樁先拉
sung123 發表於 2014-11-1 12:53

打樁都流標?乜料呀
招標真只係為三期做勢?

我一出聲又比宋太鬧
康城起樓要6年, 點解起商場都要6年?
屎都相信出年會招標,商場與物業分開發展
2020 ...
kingkong2012 發表於 1/11/2014 03:53 PM

你又比人無謂的期望,計都計到無可能,連商場地基打樁都流佐標

日出康城商場發展項目之地基工程(地盤G)

邀請資格預審的預定日期

已完

提交資格預審文件或核准承辦商名單的工程類別的預定日期

已完

招標的預定日期

已完

批出合約的預定日期

投標種類

選擇

受世界貿易組織政府採購協定規管 (/)

估計成本範圍或批出合約總值

M3

聯絡人

李家全先

電話號碼

2993 2217

傳真號碼

2993 7773

1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

你又比人無謂的期望,計都計到無可能,連商場地基打樁都流佐標

...
sung123 發表於 2014-11-1 22:50

打樁都流標?

回復 4# kingkong2012

我信住你先, 起碼俾個希望我! 人生要有希望, 唔係就好似同條咸魚無分別!

我希望香港電臺快D搬入黎,除了可增加康城爭取福利籌碼外,到時大廈一定多野食。
·

我希望香港電臺快D搬入黎,除了可增加康城爭取福利籌碼外,到時大廈一定多野食。
· ...
神燈 發表於 2014-11-3 12:25

我都認同!