返回列表 發帖
之前的4期位置等,我比報紙早出2個月。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。
你自己揾翻舊POST啦
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

之前的4期位置等,我比報紙早出2個月。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。 。
你自己揾翻舊POST啦 ...
sung123 發表於 2015-1-7 11:39

四期唔係左就右,呢個唔算,仲有冇?

日出康城兄 發表於 7/1/2015 11:46 AM

4期最難估,你真係有眼無珠,費事幫你抄高人氣

好消息

such a good news

好消息

日出康城兄 發表於 7/1/2015 11:46 AM

靚仔保安再次爆料

http://www.lohas-park.com/viewthread.php?tid=78216&highlight=
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

點升!室外、室內泳池、廳餐永不復開。係人都.......go go go !

點升!室外、室內泳池、廳餐永不復開。係人都.......go go go !
Lohas_lover 發表於 8/1/2015 08:26 PM

領都MO確實要改善

Lohas_lover 發表於 2015-1-8 20:26

室外夏天會開返
室內維修完會開
Restaurant 話2月開

有人走不怕,會有人來

康城人加點正能量吧!

評分人數

• sung123