返回列表 發帖
有街坊同我講有人要參選立法會,故意要討好尚德區選民所以有咁動議
kimidaniel 發表於 2015-2-25 09:40

佢算把啦,連一個業委會主席都做唔好,已經唔能夠期望佢區議員工作可以做得好,更何況係立法會。唔該佢要有自知之明啦。拜託!

回復 8# kimidaniel

尚德有街市

佢算把啦,連一個業委會主席都做唔好,已經唔能夠期望佢區議員工作可以做得好,更何況係立法會。唔該佢要 ...
MrsChoi 發表於 2015-2-25 14:21

佢如果有自知之明,佢就應該下台啦!

回復 11# MrsChoi

做立法會議員 ,業委會主席唔做.
康城有救 la

你地呢班反對黨,咁樣話區議員,有冇同情心架
睇到都想喊
請用正版www.lohas-park.com.hk
環保署投訴異味統計 電話: 2706-8888投訴數字:107
可用e form 投訴,https://epic.epd.gov.hk/ca/uid/complain_submit_tran
勢不可使盡,話不可說盡
福不可享盡,規矩不可行盡
凡事太盡,緣分勢必早盡

回復 14# wyk

做立法會議員吾代表佢放棄區議員及業委主席!

況且佢根本未有資格被選出來呵……

回復 12# wyk

之前選立會時個動議

睇到都想喊
日出康城兄 發表於 25/2/2015 03:04 PM

我點解覺得你心裡在笑
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

睇到都想喊
日出康城兄 發表於 2015-2-25 15:04

康城兄,佢哋真係成日蝦一個充大頭鬼的區議員架,可見你真係有憐憫之心。
既然你咁有同理心,我俾一個任務俾你……你叫謊議員快啲離開康城,去第二個區選啦!
唔好話唔俾貼士你,謊議員若繼續響康城選的話,輸的機會極大,若去維景灣畔或者尚德區選,應可大勝!因為當區的選民唔知佢啲衰嘢!

我點解覺得你心裡在笑
sung123 發表於 2015-2-25 16:02

咁樣樣都話在笑