返回列表 發帖
會唔會6期攪掂先呢...

7期商場會唔會都拖慢呀..定係5同7同期起呢....

會德豐 ....唉....有D擔心

回復 50# newbie

都唔使剷咁耐草呱!

回復 51# Ivan_s

前日同港鐵開會,佢地都話2020年先搞好商場,商場上蓋就無咁快!

回復  Ivan_s

前日同港鐵開會,佢地都話2020年先搞好商場,商場上蓋就無咁快! ...
kimidaniel 發表於 2015-8-8 20:20

2020...真係仲有好耐好耐....希望唔會遲啦...

回復 54# Ivan_s

5年好快過,大家等等

應該係PTI 上蓋
newbie 發表於 2015-4-20 18:01

管理費就.......................

2020...真係仲有好耐好耐....希望唔會遲啦...
Ivan_s 發表於 8/8/2015 09:38 PM

係話最遲2020,跟住卿姐問到時商埔係起好擬或營業,陳林森話係營業,所以依家即使申請臨時商場,都要差唔多時間先可以用
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

另外我哋都提出地鐵站或首都商埔做食肆,佢話盡量考慮居民需要,積極考慮中,不過通風及污水等問題要考慮,
至於緻藍天無餐廳,佢哋都考慮緊點做
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;

咦,點解寫呢度?

緻藍天無餐廳大鑊d
唔知佢地有無shuttle 去 pop corn
如又無真係慘慘豬