返回列表 發帖
回復  cctv

今次抽到600幾,好彩都買到心中想買既,攞番首都無三期時既海景。 ...
patayypatayy 發表於 6/4/2015 11:12 AM

你買到?恭禧
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

恭喜各位業主,你哋偷佐我的景
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

永久海景4房雙套,超正,我都鄧你開心!
newchapter 發表於 2015-4-6 19:49

係,本來無打算買,但上次去到現場買到個景之後即刻立定決心去買^_^

回復 20# newchapter
我係度租左兩年了
路人甲

回復  newchapter
我係度租左兩年了
erichippo 發表於 2015-4-6 21:59

好多人住過之後都鍾意呢度。

係呀 我覺得住得幾舒 鄰居都好有質素 治安亦好 依家新樓上蓋盤 未來發展好大潛力 二手價 我即時去入飛 最後揀到第一心水 好開心
回復 25# cctv

係呀 我覺得住得幾舒 鄰居都好有質素 治安亦好 依家新樓上蓋盤 未來發展好大潛力 二手價 我即時去入飛 最後 ...
erichippo 發表於 2015-4-6 22:08

恭喜哂。咁你租住緊一期定二期呀?

回復 27# cctv

租緊二期呀

回復  cctv

租緊二期呀
erichippo 發表於 2015-4-6 22:27

以後多啲上嚟交流吓啦。

各業主,你地入左幾多飛先抽中呀?