返回列表 發帖
1座RA個海景同足球場景好正,而且唔來唔怕被遮。
你好似係領峰業主?
newchapter 發表於 2015-4-7 08:37

RA正,又有海景同足球埸景,最重要望唔到墳墓景

回復 47# icbctrader

c hing好似今個星期六再抽 成功!

Thewings,你仲正高層,仲要無敵大海景
我單位是中層,多謝告知原來望唔到墳場景
賺咗

勁,我6票都唔中,恭喜仔你買到正野。
icbctrader 發表於 7/4/2015 12:57 PM

加油呀!祝你好運
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

勁,我6票都唔中,恭喜仔你買到正野。
icbctrader 發表於 2015-4-7 12:57

祝你再抽成功!

Newchapter 好記性,我哋打過乒乓波
不過唔係嶺山夆業主,而是首都
paladin 發表於 2015-4-7 12:19

記錯咗原來係首都,重話我好記性⋯⋯

係呀,由三房搬過嚟四房,希望會住得習慣^_^
Thewings 發表於 2015-4-7 09:27

呢度地靈人傑,山明水秀,鳥語花香⋯⋯住埋海景4房雙套,一個字,無敵!

我地買左2座RA,希望冇揀錯啦
snow228 發表於 2015-4-7 09:12

放心,RA正,無選錯!

我租左二期1年多D, 三期交得樓黎就岩岩完約! 兩票就中左頭200, 買到心水2座RC, 成家勁開心! 講真真係抵, 住 ...
chestnut 發表於 2015-4-7 12:11

恭喜晒幸運兒!

有無三期新業主? 歡迎你地加入日出康城討論區,揮揮手,分享吓!

Thewings T1LA
paladin T1RA

p ...
newchapter 發表於 2015-4-6 10:05

第一個帖已更新業主名單,大家可多溝通照應。