返回列表 發帖
呢度地靈人傑,山明水秀,鳥語花香⋯⋯住埋海景4房雙套,一個字,無敵! ...
newchapter 發表於 2015-4-8 00:03

謝謝喔,好期待^_^

我中3x 和 7x 籌
唔使俾DSD
買了樓上樓下 二座LD 兩個單位
勁開心

評分人數

小弟抽一二座, 好彩地中左1號籌^^
最後買左2座, RD, 中層
以後多多指教

評分人數

回復 40# cctv

唔該晒 cctv 兄, 但係小弟幅相只有 36 kByte, 係咪都仲係太大呢?

我中3x 和 7x 籌
唔使俾DSD
勁開心
@pac 發表於 8/4/2015 01:26 AM

真系運氣好!

幾時交樓
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

以後多多指教
kenny_wong 發表於 8/4/2015 01:33 AM

哇,1號籌?!
咁一定揀到心水樓
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

以後多多指教
kenny_wong 發表於 2015-4-8 01:33

咁多張票,中到1號籌? 幸運之星,恭喜晒!
咁你入咗幾多張票?   
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

我中3x 和 7x 籌
唔使俾DSD
勁開心
@pac 發表於 2015-4-8 01:26

咁都比你中完又中,真係double happiness 雙喜臨門,你個agent應該都一樣勁開心!
你又入咗幾多張票? 會唔會自制複式單位? 當初有無考慮買相連單位?
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

唔該晒 cctv 兄, 但係小弟幅相只有 36 kByte, 係咪都仲係太大呢? ...
chuhk 發表於 2015-4-8 05:19

唔算大,你試下用firefox或者chrome睇下得唔得?

我先報到,2 座 LA 業主。
patayypatayy 發表於 2015-4-6 10:59

好厲害1,2,3期都有你的腳皮