返回列表 發帖
咁都比你中完又中,真係double happiness 雙喜臨門,你個agent應該都一樣勁開心!
你 ...
newchapter 發表於 2015-4-8 07:44

Total 20 票

會考慮

咁都比你中完又中,真係double happiness 雙喜臨門,你個agent應該都一樣勁開心!
你 ...
newchapter 發表於 2015-4-8 07:44

本來打算買相連 但比較喜歡LD 個則

所以買了樓上樓下

Total 20 票

會考慮
@pac 發表於 2015-4-8 09:56

20票......嘩

回復 70# 日出康城兄

係,除左領凱果期之外,我期期都捧場,希望到4期時我都仲可以捧場啦。

回復  日出康城兄

係,除左領凱果期之外,我期期都捧場,希望到4期時我都仲可以捧場啦。 ...
patayypatayy 發表於 2015-4-8 10:16

想問點解你咁睇好呢到?

回復  日出康城兄

係,除左領凱果期之外,我期期都捧場,希望到4期時我都仲可以捧場啦。 ...
patayypatayy 發表於 8/4/2015 10:16 AM

你在香討維護康城名義立下漢馬功勞,話是話,點解改名
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

我先報到,2 座 LA 業主。
patayypatayy 發表於 2015-4-6 10:59

恭喜!

回復 75# 日出康城兄

因為呢度衰野够多咯,好有挑戰性。我最喜歡買D賤價樓嘛。況且我又唔係買哂呢度,係呢幾年新買既先買呢度啫。

回復 76# sung123

係香討用舊名時無啦啦唔知點解佔果邊版主 ban 左成個月,罪名係乜我都唔知,問下又無答。自問一向循規蹈矩,真係死得不明不白。ban 期開用新名用慣了,解ban後都一直無轉番,由得舊名沉啦。

回復  日出康城兄

因為呢度衰野够多咯,好有挑戰性。我最喜歡買D賤價樓嘛。況且我又唔係買哂呢度,係呢 ...
patayypatayy 發表於 2015-4-8 11:06

以前呢到的衰野真的不小,而家傳來的消息好多都是好消息.