返回列表 發帖
回復  sung123

係香討用舊名時無啦啦唔知點解佔果邊版主 ban 左成個月,罪名係乜我都唔知,問下又無答。 ...
patayypatayy 發表於 8/4/2015 11:16 AM

我見你有辯論,但都係據理力争,真係比人Ban得莫明其妙,
不過度度版主都係顛颠哋,好主觀
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

回復  sung123

係香討用舊名時無啦啦唔知點解佔果邊版主 ban 左成個月,罪名係乜我都唔知,問下又無答。 ...
patayypatayy 發表於 2015-4-8 11:16

你的言論我都有睇,都係非常到位,又冇犯規,點解會俾人ban ?

我14票
抽到732 No.
買到2座LB

我14票
抽到732 No.
買到2座LB
神燈 發表於 8/4/2015 04:02 PM

恭禧啦
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

我14票
抽到732 No.
買到2座LB
神燈 發表於 2015-4-8 16:02

恭喜!恭喜

大家好! 1座RB

回復 69# cctv

謝謝 cctv 兄,會試試

咁多張票,中到中號籌? 幸運之星,恭喜晒!
咁你入咗幾多張票?    ...
newchapter 發表於 2015-4-8 07:40

入左6張飛, 係幾好彩架~

心水得RD 中層, 點知咁就揀到了

評分人數

• newchapter

WOW. 第一......即中原呢!
我第290. BLK 2 LA.
你當天幾點走得???
我要5點才能離開.無想過買樓要買足一日.
不以善小而不為.
不以害小而為之.
大家好.我是T2LA

WOW. 第一......即中原呢!
我第290. BLK 2 LA.
你當天幾點走得???
我要5點才能離開.無想過買樓要買足一日. ...
... 發表於 2015-4-9 07:45

恭喜晒!
不個網名……應該點叫呀?   
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區