返回列表 發帖
真多謝各位寶貴意見,個人認為就算之後樓市調整,極其量只會買貴咗d而唔會買錯囖

真多謝各位寶貴意見,個人認為就算之後樓市調整,極其量只會買貴咗d而唔會買錯囖 ...
pobypoby 發表於 2015-4-14 19:55

一定唔會錯。

其實係咪代表+x哥唔睇好後市呢?
pobypoby 發表於 2015-4-12 17:44

不嬲都推晒啦, 成日係都講大話, 你唔係信雄哥呀~~~~

仲有 峻瑩2 先係重點, 你以為3期平, 峻瑩2仲平.
lmf 發表於 2015-4-13 11:14

咁個面遠D平係好正常, CK賣得貴真係要還神

真多謝各位寶貴意見,個人認為就算之後樓市調整,極其量只會買貴咗d而唔會買錯囖 ...
pobypoby 發表於 2015-4-14 19:55

唔理個大市係升定跌, 只要個商場一開就一定追過同區既寶琳同坑口,

就算大跌都跌得少D

如果你係生果店佬細,的生果咁好賣,咁多人要,
都冇乜貨係手,點解咁都唔加價,好小老細咁做,我諗唔明。
請用正版www.lohas-park.com.hk
環保署投訴異味統計 電話: 2706-8888投訴數字:107
可用e form 投訴,https://epic.epd.gov.hk/ca/uid/complain_submit_tran
勢不可使盡,話不可說盡
福不可享盡,規矩不可行盡
凡事太盡,緣分勢必早盡

如果你係生果店佬細,的生果咁好賣,咁多人要,
都冇乜貨係手,點解咁都唔加價,好小老細咁做,我諗唔明。 ...
日出康城兄 發表於 2015-4-14 23:08

良心企業

OR

唔想坐監

唔理個大市係升定跌, 只要個商場一開就一定追過同區既寶琳同坑口,

就算大跌都跌得少D ...
Ivan_s 發表於 2015-4-14 22:52

咁低價點跌呀?

回復 25# Ivan_s

對,好有信心康城將來一定好的

良心企業

OR

唔想坐監
Ivan_s 發表於 2015-4-14 23:18

真的可能有的野