返回列表 發帖
good news

工程C,請問FB幾時有
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

工程C,請問FB幾時有
sung123 發表於 2015-5-12 11:17

FB1?

FB1?
newbie 發表於 12/5/2015 11:27 AM

FB2
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

FB2
sung123 發表於 2015-5-12 11:28

唔知

仲有, 唔好叫我工程C 啦, 吹下水仲得, 雖然我個牌一定堅過當區議員嗰個

仲有, 唔好叫我工程C 啦, 吹下水仲得, 雖然我個牌一定堅過當區議員嗰個 ...
newbie 發表於 12/5/2015 11:40 AM

區議員個牌在香港唔受承認,點解可以照叫

仲有, 唔好叫我工程C 啦, 吹下水仲得, 雖然我個牌一定堅過當區議員嗰個 ...
newbie 發表於 2015-5-12 11:40

嘩!大佬人哋出來搵食啫,使唔使咁呀?

Good news
請用正版www.lohas-park.com.hk
環保署投訴異味統計 電話: 2706-8888投訴數字:107
可用e form 投訴,https://epic.epd.gov.hk/ca/uid/complain_submit_tran
勢不可使盡,話不可說盡
福不可享盡,規矩不可行盡
凡事太盡,緣分勢必早盡

應該最快會在出年第一季招標興建