返回列表 發帖
商場一公布,康城同將中之折讓必定消失
newbie 發表於 2015-4-20 20:24

商場唔會影響咁大

期待又期待,我彷彿在世外

商場唔會影響咁大
日出康城兄 發表於 2015-4-20 21:42

但對業主心態影響可能好大

唔到價 / 唔破頂都唔放, 等商場起好你先黎買啦...

當年乜都冇時,突然多了個惠康,樓價又唔見會升
請用正版www.lohas-park.com.hk
環保署投訴異味統計 電話: 2706-8888投訴數字:107
可用e form 投訴,https://epic.epd.gov.hk/ca/uid/complain_submit_tran
勢不可使盡,話不可說盡
福不可享盡,規矩不可行盡
凡事太盡,緣分勢必早盡

如果呢度好好風中, 我係咁中六合彩就集啦
Ivan_s 發表於 20/4/2015 09:32 PM

這里風水好,好多人進官升職生BB
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

當年乜都冇時,突然多了個惠康,樓價又唔見會升
日出康城兄 發表於 20/4/2015 10:37 PM

老人見忘,當年4仟幾,多佐惠康5仟頭,你都無心在康城,再刨下樓價啦
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

老人見忘,當年4仟幾,多佐惠康5仟頭,你都無心在康城,再刨下樓價啦
sung123 發表於 2015-4-20 23:27

我只知上年2+1個排升得好快, 我就係咁miss左個首都單位

這里風水好,好多人進官升職生BB
sung123 發表於 2015-4-20 23:23

聽日買張六合彩先

我只知上年2+1個排升得好快, 我就係咁miss左個首都單位
Ivan_s 發表於 20/4/2015 11:29 PM

年頭有一個網友想買5千尾,但已開始6千,我地叫她快買,
第二個星期話買左6千頭,但只差一個星期話只剩低6千中,
跟住話開心買平左,康城真系升好快,宜家已經去到8千

回復 36# sung123

佢係沙田友,抽水就惦
我係嗰無學識嘅小無賴