返回列表 發帖
老人見忘,當年4仟幾,多佐惠康5仟頭,你都無心在康城,再刨下樓價啦
sung123 發表於 2015-4-20 23:27

之後又跌番4千尾,係咪惠康冇左?

年頭有一個網友想買5千尾,但已開始6千,我地叫她快買,
第二個星期話買左6千頭,但只差一個星期話 ...
sung123 發表於 2015-4-20 23:35

升得咁快一定同惠康有關

回復 42# 日出康城兄

唔好係度呃神騙鬼。追落後才真
我係嗰無學識嘅小無賴

回復  日出康城兄

唔好係度呃神騙鬼。追落後才真
wyk 發表於 2015-4-21 09:34

咁宋太講的就不成立#36

回復 35# sung123

系呀,風水真系幾好,越住越好,我有朋友中過3獎添

咁宋太講的就不成立#36
日出康城兄 發表於 21/4/2015 09:40 AM

你就真係做又36,唔做又36
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

回復  sung123

系呀,風水真系幾好,越住越好,我有朋友中過3獎添
lohasle 發表於 2015-4-21 10:55

係咪睇左呢個帖?
    http://www.lohas-park.com/viewth ... =%E5%85%AD%E5%90%88

三級,你又點知商埸同7期有関?自拔自為!
另開—個商埸區就差唔多
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;

三級,你又點知商埸同7期有関?自拔自為!
另開—個商埸區就差唔多
sung123 發表於 2015-4-24 18:49

期期都同商場有關
商場都要開不個???

期期都同商場有關
商場都要開不個???
日出康城兄 發表於 24/4/2015 06:53 PM

點解在七期?