返回列表 發帖
排錯也是 CK 的錯,點都要俾啲甜頭啦!
layman 發表於 2015-4-27 11:26

甜頭是錫我一淡
請用正版www.lohas-park.com.hk
環保署投訴異味統計 電話: 2706-8888投訴數字:107
可用e form 投訴,https://epic.epd.gov.hk/ca/uid/complain_submit_tran
勢不可使盡,話不可說盡
福不可享盡,規矩不可行盡
凡事太盡,緣分勢必早盡

甜頭是錫我一淡
日出康城兄 發表於 2015-4-27 11:37

唔該!我想嘔!

回復  KCC

你好進取喎 , 祝你成功
kimidaniel 發表於 2015-4-27 10:56

承你貴言!

真係無理由 call off。雖然會加多五伙,但浪費了來排隊的人,人情上 CK 應作出賠禮,最起碼每人送番 100  ...
layman 發表於 2015-4-27 10:57

如果你係長實高層就好了!
我在長實工作的朋友話接獲約百幾二百個查詢,估計25/4有二百幾人抽籤,點知當日有成千幾人排隊等;就是由室外排到室內的過程都要成個鐘。我早入到售樓處都還有支水飲,但最後那批人一入到場就宣佈取消,水都無啖

其實佢講明先到先得....唔明排到20之後既人點解仲要排.....

回復 25# Ivan_s

有個心態博下麻

其實佢講明先到先得....唔明排到20之後既人點解仲要排.....
Ivan_s 發表於 2015-4-27 16:44

因為有三個不同單位,每個人都寄望前面嗰啲唔要自己嗰個
其實真係好傻,用一個簡單方法,條龍最短可以三個人,最長唔會多過六個人,點解會有咁多人排隊?

開武林大會,贏果三個可以買。

開武林大會,贏果三個可以買。
cctv 發表於 2015-4-27 17:21

突然想起倚天屠龍記的屠獅大會……

突然想起倚天屠龍記的屠獅大會……
layman 發表於 2015-4-27 17:28

唔吉利呀,比武招親啱啲。