返回列表 發帖
回復  RSE020

如果你個禁制無顯示個爐會暖暖地,我估你只係燒左個顯示器,我可以維修,係唔係開左Power ...
cl88 發表於 2015-6-8 12:25

應該係P0~P8
好似下面張相應該D紅色字同3粒LED著的
http://www.cristal-italy.com/cat ... a9fe70749d95cf60524

回復  newnewbie
你指牆身開關? 定仲有其他開關? 如是牆身就有, 個爐係有電到, 有紅燈著左 ...
RSE020 發表於 2015-6-8 12:01

咁應該唔係呢個問題

去邊度玩?
卅個鐘頭飛機,應該歐洲啦?!
layman 發表於 2015-6-8 12:47

去

cl88 發表於 2015-6-8 13:30

世界另一角落

世界另一角落
newnewbie 發表於 2015-6-8 13:39

仲要去這角落的最角落,得2度,外面有積雪。

仲要去這角落的最角落,得2度,外面有積雪。
cl88 發表於 2015-6-8 13:43

有冇坐船去南極? 唔知現在天氣啱唔啱航行呢?

埋邊嗰個
棠哥 發表於 2015-6-7 19:09

壞曬兩個先換啦,個位根本唔夠放兩個煲,而你出果個未壞咪好囉。

去邊度玩?
卅個鐘頭飛機,應該歐洲啦?!
layman 發表於 8/6/2015 12:47 PM

歐洲即日来回都唔使三十個鐘
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

有冇坐船去南極? 唔知現在天氣啱唔啱航行呢?
newnewbie 發表於 2015-6-8 13:44

有時間我都想,只係路過影小小相開心下,今日星期日條街搵個人都無,乜都無得賣。

回復  mariaecco
應該係兩個都壞左? 因為搬入黎就已經用唔到, 禁制無顯示, 個爐會暖暖地但唔熱,  請C HING ...
RSE020 發表於 2015-6-8 09:28

估計大家電磁爐係同款:Cristal PE2926ID,機身:290W x 510D x 60H (mm),開孔:278W x 498D x 75H(mm)

我都搵過好多牌子,如果唔改個窿大小,就咁放得翻個窿嘅款式好少選擇:

Candy 金鼎 CID132/IB $3499 (火力大DD)
Candy 金鼎 CDH32/1C $2650
Whirlpool ACM712 $5580
Brandt TI1000B $6210

參考:http://www.price.com.hk/category.php?c=100064&filter=100810
家在領都 心繫康城