返回列表 發帖
每呎呎價逾13000元,入場費800萬元。

回復 7# Hellomoto

2016年立會選舉, 會有議員願意為二期街坊出頭

即係長實睇好康城樓價啦,佢地唔睇好大陸樓市,又唔睇好香港樓市,單係睇好康城樓市,覺得康城樓價好穩陣咯 ...
patayypatayy 發表於 2015-10-7 20:34

呢個發展項目擺明係Hemera II

回復 12# 何偉濤

今年初我地一班街坊已揾多個政黨幫手

呢個發展項目擺明係Hemera II
何偉濤 發表於 2015-10-7 20:48

可以係Prestige Too或叫遷都

0mg又係長江,
仲未玩夠
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

0mg又係長江,
仲未玩夠
sung123 發表於 2015-10-7 22:09

希望二期執漏唔使到八期開賣時抗議

9期希望唔係ck

希望二期執漏唔使到八期開賣時抗議
dcmarco 發表於 7/10/2015 10:22 PM

仲算係一件好事,如果唔係,連債都追唔到
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;

9期希望唔係ck
icbctrader 發表於 7/10/2015 10:23 PM

地牛翻身