返回列表 發帖
人地講緊野, 你插句奇奇怪怪...

真係唔知你講緊物...
housepp 發表於 28/6/2016 09:22 AM

公契話唔得仲想搞咁多野,道德高地

賣樓時折返就無事?

賣樓時折返就無事?
Lohasbb 發表於 2016-6-28 13:11

可以這麼說

賣樓時折返就無事?
Lohasbb 發表於 2016-6-28 13:11

如果無訂到契,買賣雙方同意以現時狀況買賣,賣方都可以照賣,就算成交前準買家話要拆,賣方都可以不理會,踢唔到契架。

绝桥,舉報一單有百元,和味個返工

绝桥,舉報一單有百元,和味個返工
wyk 發表於 2016-6-28 14:59

賺呢啲?無得發!
我話最好爭取抄牌外判,價高者得,劃地頭投標。
呢啲就真係可以發達,單單康城路,一晚都執幾皮,你去舉報一單,只得一百,最弊係無番單,一次過,抄牌就唔同,晚晚都有生意,根本車位唔夠丫嘛……

公契話唔得仲想搞咁多野,道德高地
sung123 發表於 2016-6-28 12:23

唔識哂D 公契, 問下唔得?

NEWBIE 好心QUOTE 2 條出泥, 話需要MO 批, 又問下唔得?

你都幾霸道下!!!

上次單野, 已經有公論. 你睇下條THREAD 有邊個幫你口?!!

仲唔醒水?! 仲要話鬧埋版主...

人地都唔想同你沒完沒了, 你仲好似陰魂不散咁, 三不五時跳出來插句九唔搭八, 單單打打...

順帶一提, 可能你確係為過康城出心出力, 但係拜託你(其實仲有另外兩位女士)唔好某區議員在網壇出現, 就出來LOOP 一大堆...

你LOOP 既密度同內容既細度, 令不少旁觀者強烈感覺事件外有"私怨", 而你對家亦係FB咁反駁你.

我而家人在網中, 眼見你為左D 芝麻綠豆既衝撞, 又不斷LOOP, 亦強烈感覺到果種"私" 味...

賺呢啲?無得發!
我話最好爭取抄牌外判,價高者得,劃地頭投標。
呢啲就真係可以發達,單單康城路,一晚 ...
layman 發表於 2016-6-28 16:53

啱唔晒, 車位是足夠的

啱唔晒, 車位是足夠的
newbie 發表於 2016-6-29 13:01

你又計得到?!

唔識哂D 公契, 問下唔得?

NEWBIE 好心QUOTE 2 條出泥, 話需要MO 批, 又問下唔得?

你都幾霸道下!!! ...
housepp 發表於 29/6/2016 09:55 AM

你單打我先就得?你的霸道只係指別人,對自己從未檢討過!你希望別人尊重你,自己要先尊重別人!
你唔好揾第三者來講,newbie有意見自己可以同我講,我地系朋友,我地有溝通渠道,再者係人都睇得出我根本就係講不想遵守屋苑規矩的人!
我專打道德高地,過去系咁,宜家都係咁,咁多年無變過!
你想做方粉我唔阻你,不過任何人有損康城利益我都會鬧