返回列表 發帖
各位師兄,請多啲上網報料,出咗事然後才講痛苦經歷,只會助長呢啲案例繼續發展一段時間。 ...
layman 發表於 2016-6-30 14:33

咁又唔係好痛苦既!影哂相比佢話無問题,
    由朝早 11 点推到下午五点,到咗一句話整
    唔到走人.

回復 18# layman

哎呀,手快快,寫錯左,係190mm,漏左1字

電器舖話,唔好用吋,最好用mm

回復  layman

計内圈,我去湾仔配時候,同電器配件舖講,即俾尼個size燈的套裝 ...
klpercy 發表於 2016-6-30 17:38

計內圈都唔止呢個呎碼啩?
不過真係好光,好平

回復  layman

哎呀,手快快,寫錯左,係190mm,漏左1字
klpercy 發表於 2016-6-30 17:42

對!不過用慣咗。

回復 17# layman

嘩!勁呀!我都係迫出黎,之前換完好快壞,起碼洗左我兩、三仟,谷鬼氣,走去買幾套新自己换,最好買两針双管,前年買連兩枝管套裝,好似記憶中一百六十蚊,因两針管容易配,而家厕所光到亞媽都唔認得

回復  layman

嘩!勁呀!我都係迫出黎,之前換完好快壞,起碼洗左我兩、三仟,谷鬼氣,走去買幾套新 ...
klpercy 發表於 2016-6-30 17:52

就係啲膽貴之餘,成日無四腳膽。
而家成個LED都係30蚊人仔,舊的成個掉咗,又大又無大用。

點解D人都叫我用金輝?我換佐格水龍頭,CF ok
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

第日小弟幫你換LED啦,我現在是熟手技工(俾太太逼出來的),淘寶30蚊人仔,又光又耐用,起碼成年仲係咁光 ...
layman 發表於 30/6/2016 03:12 PM

叻叻

回復 28# sung123

淨係水喉師傅唔錯,我都用過