返回列表 發帖
回復 16# 何偉濤

即係借提髮flight

原來是黑道威脅,有關收地。你地大好想像力

土共先至吾會咁蠢而家冧你,請重作~
Hellomoto 發表於 8/9/2016 04:10 PM

排隊都未到他,我覺得好奇怪,
    不過得罪了黑社會有可能,始終系鄉士,有很大的利益衝突

你地咁講我好驚訝,我得罪康城陀地,、
會唔會被消失呀?記得到時幫我報案,
有可能因政治消失
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

回復 24# sung123

到時我帮妳報案,至於被老共拘押,就要Layman去帮手

回復  sung123

到時我帮妳報案,至於被老共拘押,就要Layman去帮手 ...
wyk 發表於 2016-9-9 01:43

唔需要替佢擔心, 佢「被」加入共產黨

newbie 發表於 9/9/2016 08:36 AM

我昨天同班朋友講我係共產黨,大家都笑到呢!
    我畀首都的保皇派鬧支持泛民,宜家終於可以得到平反,
    可唔可以叫方國珊同班保皇派講我係共產黨?
    費事他們日日唱我好煩架!

我無聽到方講,如果唔係我會同她講原來我地系同道人,早講嘛!

我覺得我係無間道

newbie 發表於 2016-9-9 08:36

咁夠三個被共產黨員未? 夠就可以開設黨組織

咁夠三個被共產黨員未? 夠就可以開設黨組織
何偉濤 發表於 9/9/2016 12:00 PM

我想加入
到時 返唔到屋企的可能真是我
(PS 小新可能會追斬我)

我想加入
到時 返唔到屋企的可能真是我
(PS 小新可能會追斬我) ...
sung123 發表於 2016-9-9 12:04

小新?佢講就天下無敵……