返回列表 發帖
回復  何偉濤

當然方毛無得比, 方差好遠
kimidaniel 發表於 2016-11-2 19:34

我只可承識毛是一個人物,但功過來說,我接受不了毛在文革時的罪行,影響深遠。

我只可承識毛是一個人物,但功過來說,我接受不了毛在文革時的罪行,影響深遠。 ...
layman 發表於 2016-11-3 12:06

方同毛比, 論功論過都無得比

回復 91# layman

我都接受唔到毛在文革時的罪行,但佢真係有班粉絲

回復  layman

我都接受唔到毛在文革時的罪行,但佢真係有班粉絲 ...
kimidaniel 發表於 2016-11-3 13:01

咁如果你睇下西藏以前政教合一有幾黑暗就明白點解好多藏民當老毛神咁拜

加油呀三期, 團結就是力量, 唔好俾抽水唔做實事既人插旗!!!!

一期就唔使講,基本已淪陷。
二期街坊,又到選舉期了,大家一齊趕走佢兩師徒啦!

一期就唔使講,基本已淪陷。
二期街坊,又到選舉期了,大家一齊趕走佢兩師徒啦! ...
layman 發表於 2016-11-4 14:46

淪陷, 都會光復嘅一日 ...

呢個屋苑群還有好多人"未曾向佢兩師徒屈膝, 亦未曾同佢哋親咀" (呢句典故何處自己查考)

評分人數

• newchapter

加油呀三期, 團結就是力量, 唔好俾抽水唔做實事既人插旗!!!!
Tonyyip 發表於 2016-11-4 13:38

抽水領功唔係問題, 分化居民煽動內鬥令業委會監督唔到MO就係問題

抽水領功唔係問題, 分化居民煽動內鬥令業委會監督唔到MO就係問題
何偉濤 發表於 2016-11-4 20:58

無錯,分化居民煽動內鬥最大罪!
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

回復 98# 何偉濤

我尼边手刀,佢揸住授權票,己經夠數任舞,世上最鱼春係,將空白授權票放俾mo,填個指定名都仲好少少,索性唔交表,有機不足票流會,或者可以令佢地無咁放肆,手刀做左活把,三期業主真幸福