返回列表 發帖

露台門柄壞咗,鎖唔到,有無得整?

新手報到,初到貴境,請多多指教。如題。係隻細門,即係好似窗門嗰個柄嗰一種。而家搵住麻繩綁住不過會漏風同埋驚撇雨,有得整就最好

新手報到,初到貴境,請多多指教。如題。係隻細門,即係好似窗門嗰個柄嗰一種。而家搵住麻繩綁住不過會漏風 ...
mikebravo 發表於 30/10/2016 02:24 PM

搵HOMESMART,可能幫到你,電話我PM俾你

搵HOMESMART,可能幫到你,電話我PM俾你
sung123 發表於 2016-10-30 14:59

多謝,請問你有無搵過佢哋維修露台門柄?

多謝,請問你有無搵過佢哋維修露台門柄?
mikebravo 發表於 1/11/2016 10:18 AM

未,不過幇你問過人
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

打咗去 Homesmart, 佢話幫唔到我。多謝師姐。(見其他 po 話你叫做宋太)

未,不過幇你問過人
sung123 發表於 2016-11-1 18:12

打咗去 Homesmart, 佢話幫唔到我。多謝師姐。(見其他 po 話你叫做宋太)
mikebravo 發表於 2016-11-3 11:40

宋太你真係要識!

有眼不識泰山,慚愧

宋太你真係要識!
layman 發表於 2016-11-3 11:48

不敢當,不敢當

我係厚多士C9,所以大都識我
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

問座頭攞維修電話,上次問過$480 一個露台門鎖

上星期換咗$260@