返回列表 發帖
回復  layman

那边廂選舉,可能... 比香港更差,假民主,假好人,中東國家報章贊文,殺了一個殺達無, ...
klpercy 發表於 2016-11-9 10:49

香港班爭取直選特首嘅人連先爭"市民直選選委會" (本身山寨美帝electroral college) 都做唔到, 點有下一步直選特首?!

一個大話精,一個狂人,
是旦一個你揀,你揀邊個?
我就睇熱鬧,邊個上都唔會改變對華政策
最多初期有些口號 ...
sung123 發表於 2016-11-9 11:02

個狂人講就天下無敵,真係做咗總統就會收口架啦,唔通真係打?你以為佢好打啲呀?佢只係咸濕啲,所以你哋出街小心啲。
至於另一個係老千,佢出咗之後,會繼續做老千,而且係逼人捐錢入佢老公個基金會……
老美的技倆只有啲靚仔信佢哋係好人……

個狂人講就天下無敵,真係做咗總統就會收口架啦,唔通真係打?你以為佢好打啲呀?佢只係咸濕啲,所以你哋 ...
layman 發表於 2016-11-9 11:51

咁睇下癲佬會唔會上場後山寨習大佬"捉國妖"咁解

暫時,168(普): 131(希)好好睇!

向亂花泥頭費說Οχι (希臘語: 不), 向天價加圍標標書說止め (AV語: 不要), 向跟進執修不力說non (法語: 不)

緻藍天非緻南天更非致癌天
Hemera (ἡμέρα) not Hermera not Carcinogenimera (Carcinogenic+Hemera)

咁睇下癲佬會唔會上場後山寨習大佬"捉國妖"咁解
何偉濤 發表於 2016-11-9 11:54

其實睇選票就睇到美國人都想咁做!

其實睇選票就睇到美國人都想咁做!
layman 發表於 2016-11-9 11:56

在中國人立場睇, 國妖好過癲佬, 前者可以同佢鬥賤, 後者就可能要硬碰硬

在中國人立場睇, 國妖好過癲佬, 前者可以同佢鬥賤, 後者就可能要硬碰硬 ...
何偉濤 發表於 2016-11-9 12:01

但出奇地, 吳彥祖投女人票, 俾國內網民鬧爆......

但出奇地, 吳彥祖投女人票, 俾國內網民鬧爆......
Tonyyip 發表於 2016-11-9 12:10

如果近期爆出美國"國妖"傳聞係真, 國內網友都係"感同身受"

嘩....女人反超癲佬, 恆指會升返d嗎