返回列表 發帖
如果圍佢,記得通知我哋。
layman 發表於 2016-11-15 10:32

你最期待嘅畫面今晚出現左喇

你最期待嘅畫面今晚出現左喇
StreetBoy 發表於 2016-11-15 21:43

咁琴晚有乜進展?

圍佢咁經典,有無寫真上傳?

咁琴晚有乜進展?
dcmarco 發表於 2016-11-16 09:14

偉濤兄係1# update左進展了, 琴晚見到一幕DMC Manager遇上DMC Manager真係大快人心, 老畢不得不承認業委會可以代表業主, DMC Manager係要同業委會合作而唔係作對...正正正

偉濤兄係1# update左進展了, 琴晚見到一幕DMC Manager遇上DMC Manager真係大快人心, 老畢不得不承認業委 ...
StreetBoy 發表於 2016-11-16 11:14

有傳說某位業主就係唔係供職M記嘅物管業人士, "行家一出手, 就知有沒有"

偉濤兄係1# update左進展了, 琴晚見到一幕DMC Manager遇上DMC Manager真係大快人心, 老畢不得不承認業委 ...
StreetBoy 發表於 16/11/2016 11:14 AM

公契寫明業委會代表業主同MO溝通播

公契寫明業委會代表業主同MO溝通播
sung123 發表於 2016-11-16 11:27

但據悉老畢多次表示業委會不能代表大多數業主, 此事令到昨晚激起小小民憤, 比多人質問之下, 再讀出DMC內條文, 才承認業委會係可以代表業主

但據悉老畢多次表示業委會不能代表大多數業主, 此事令到昨晚激起小小民憤, 比多人質問之下, 再讀出DMC內 ...
StreetBoy 發表於 2016-11-16 11:44

呢幾次言論都唔係口誤, 所以今次畢某畀業戶質詢到爆炸

拍住片佢講野就要好小心

但據悉老畢多次表示業委會不能代表大多數業主, 此事令到昨晚激起小小民憤, 比多人質問之下, 再讀出DMC內 ...
StreetBoy 發表於 16/11/2016 11:44 AM

老畢真系离谱!