返回列表 發帖
回復 7# layman

同你賭一餐,曾及林鄭之爭,我買林鄭'

我睇唔通今次, 唔敢講
何偉濤 發表於 2017-3-1 11:02

睇通晒,仲有乜好賭?

所以否決普選方案其實係建制同反建制嘅"共業"
何偉濤 發表於 2017-3-1 11:58

呢句可能有人聽咗唔舒服,不過我信。
普選通過,泛民又少咗一句口號,食阿爺的就無狗餅……

評分人數

而家提名係明票,到選舉時係暗票,好大變數~
Hellomoto 發表於 2017-3-1 14:38

想像一個趣劇:
3月27日,好多擦鞋仔打電話俾林鄭:「我昨日投咗俾你架噃,無理由輸喎,一定有啲二五仔,俾我知道我實舉報俾阿爺聽……搵日飯茶再傾。」
同一班擦鞋仔打電話俾鬍鬚曾:「曾生,恭喜晒,深慶得人,我只想講提名雖然我無俾你,但有些東西我可以為香港做的,我已做了,我希望和你有機會在未來五年合作……交心的,什麼也不用再說……」

實食,各位[了]定牙
wyk 發表於 2017-3-1 16:54

唔好話嚇你,我食硬你!

回復  layman

同你賭一餐,曾及林鄭之爭,我買林鄭'
klpercy 發表於 2017-3-1 18:09

上次餐飯我仲未食噃!

想像一個趣劇:
3月27日,好多擦鞋仔打電話俾林鄭:「我昨日投咗俾你架噃,無理由輸喎,一定有啲二五仔, ...
layman 發表於 2017-3-2 09:14

某位鄭先生晌2012年做過呢件事

呢句可能有人聽咗唔舒服,不過我信。
普選通過,泛民又少咗一句口號,食阿爺的就無狗餅…… ...
layman 發表於 2017-3-2 09:06

就好似某人話跟進領都執修不力為由爭居民支持一樣, 如果M記/腸肛/男瘋做好執修, 佢靠乜?

就好似某人話跟進領都執修不力為由爭居民支持一樣, 如果M記/腸肛/男瘋做好執修, 佢靠乜? ...
何偉濤 發表於 2017-3-2 09:41

最近隔籬有帖講電話基站,可能又是抽水機會。

想像一個趣劇:
3月27日,好多擦鞋仔打電話俾林鄭:「我昨日投咗俾你架噃,無理由輸喎,一定有啲二五仔, ...
layman 發表於 2017-3-2 09:14 AM

陰溝翻船吾係新聞,睇下希拉莉....