返回列表 發帖
陰溝翻船吾係新聞,睇下希拉莉....
Hellomoto 發表於 2017-3-2 17:28

翻船? 係撞冰山

陰溝翻船吾係新聞,睇下希拉莉....
Hellomoto 發表於 2017-3-2 17:28

暗票根本就是陰陰吓架啦……
只要在三月四日,有「民意為依歸」的指示,579票到3月26可能剩79票(比76仁)好啲……
上一帖的趣事就可能成為事實!

暗票根本就是陰陰吓架啦……
只要在三月四日,有「民意為依歸」的指示,579票到3月26可能剩79票(比76仁 ...
layman 發表於 2017-3-2 17:44

地球民主認證機構開明票可以更癲

地球民主認證機構開明票可以更癲
何偉濤 發表於 2017-3-2 17:47

咁又係,其實輸打贏要是會經常出現的。

希拉你輸在,民主大國畸形選舉制度,香港需唔需要,學下尼啲民主制度呢?

希拉你輸在,民主大國畸形選舉制度,香港需唔需要,學下尼啲民主制度呢? ...
klpercy 發表於 2017-3-2 18:12

其實香港選特首制度真係山寨美帝

其實香港選特首制度真係山寨美帝
何偉濤 發表於 2017-3-2 18:18

現時兩岸三地只有台灣是真正一人一票選地區最高領導人,我覺得香港也應該可以,但如果未能一步到位,我就選擇袋住先。
如果唔係否決袋住先,今次起碼有得揀。

現時兩岸三地只有台灣是真正一人一票選地區最高領導人,我覺得香港也應該可以,但如果未能一步到位,我就 ...
layman 發表於 2017-3-3 09:04

其實普選唔直接等同直選

最近隔籬有帖講電話基站,可能又是抽水機會。
layman 發表於 2017-3-2 11:59

用他人不幸事件來抽水, 可想而知呢個人無下限無節操無底線

用他人不幸事件來抽水, 可想而知呢個人無下限無節操無底線
何偉濤 發表於 2017-3-3 11:14

用街坊不幸事件抽水,她不是第一次,亦可能不是最後一次。