返回列表 發帖
我觀察好耐,佢應係情緒上難于控制自己,比較暴爆,最大問題係品德,以為自己發下脾氣D人怕佐佢,就佢,佢 ...
sung123 發表於 2017-3-17 08:24

佢真係可能有病自己唔知,呢招用不到耐

回復 9# noodleprince

其實大家都用互聯網

我觀察好耐,佢應係情緒上難于控制自己,比較暴爆,最大問題係品德,以為自己發下脾氣D人怕佐佢,就佢,佢 ...
sung123 發表於 2017-3-17 08:24

死了, 偉濤對住M記畢某藍某都係咁, 所以我都唔敢再去OC會同唔敢再幫手諗

即刻係呢到 友版,峻2fb ,將軍澳fb 都見到呢張通告
真係多谷同步.
noodleprince 發表於 2017-3-17 08:29

等大家睇慌已完民望係點

佢真係可能有病自己唔知,呢招用不到耐
kimidaniel 發表於 2017-3-17 08:33

佢無病, 只係想營造出"好打得好敢打"嘅形象畀佢班粉絲睇, 君不見生粉都相似嘅人嗎?

食花生、食花生!
Starry, starry night  
Paint your palette blue and gray

佢的民望?
無乜點,都係咁上下,反正支持佢吔會繼續,唔鍾意佢吔亦會繼續

上次區選,有樣得睇,做到咁 都贏人9條街

就算再來一次區選2019,新的期數4至10期,仲未入得伙,
只係多左個3期,同峻2,當新來的只有一半人支持佢

佢都夠票有凸

如果佢真係建制B隊,下次仲會唔會有建制派來同佢兩師徒打,都未知

而且  泛民對呢區又不太興趣
范國威睇來看重將南 多過呢到
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

佢的民望?
無乜點,都係咁上下,反正支持佢吔會繼續,唔鍾意佢吔亦會繼續

上次區選,有樣得睇,做到咁 都 ...
noodleprince 發表於 2017-3-17 10:08

建制中唔少人唔中意佢, 所以去年先有"建制派拒絕執行配票"事件

這封信只是一班人上書專員, 有冇會議記錄証明專員在區議會譴責方某?
newbie 發表於 17/3/2017 08:30 AM
這封信由西員區專員前日在會上讀出,我都問過幾個區議員証實有此事,但是否會做為會議紀錄我無問,不過通常會議紀錄要遲D先會上傳
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

這封信由西員區專員前日在會上讀出,我都問過幾個區議員証實有此事,但是否會做為會議紀錄我無問,不過通常 ...
sung123 發表於 2017-3-17 11:11

已完罵街已經不該, 罵街罵到被人上書求公道, 更不該