返回列表 發帖
我在2013年都忍無可忍向西員區議會同民政處投訴佐佢
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

她的脾氣與作風不正常
sung123 發表於 17/3/2017 08:13

好多人一早知啦

好多人一早知啦
wyk 發表於 2017-3-17 11:29

慌已完咁嚇人都有大量粉絲, 無法理解

可能係有病,內分泌失調,引致大小便失禁……

可能係有病,內分泌失調,引致大小便失禁……
layman 發表於 17/3/2017 01:12 PM

我都覺係病態,情緒的那种,唔知點代表康城,失禮
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

sung123 發表於 2017-3-17 13:15

我覺得唔少康城街坊對自身居所同整個康城區都有怨氣 (尤其針對港鐵同腸肛), 君不聞各屋苑業戶中間戾氣越來越重嗎?

慌已完就係靠養育同煽動呢股戾氣去爭選票

sung123 發表於 2017-3-17 13:15

最難頂佢自己話嫁咗俾康城……

最難頂佢自己話嫁咗俾康城……
layman 發表於 2017-3-17 13:17

頂, 食完飯要人作嘔嗎? 一"婚"就"分居", 分夠時間就"離婚"了

PS. 我晌抽濕機上貼佢個樣係搏加強抽濕(水)力

頂, 食完飯要人作嘔嗎? 我晌抽濕機上貼佢個樣係搏加強抽濕(水)力
何偉濤 發表於 2017-3-17 13:21

咦!好好的抽水機!

咦!好好的抽水機
layman 發表於 2017-3-17 13:23

呢個係已完代號, 我得返把口抽返佢水 ...