返回列表 發帖
分居咗超過兩年,並且從來無同居過
何偉濤 發表於 2017-7-17 09:40

師兄可能太激動,如果從來無同居過,你又點解會講分咗居兩年呢?!
不過,我可以誓神劈願講,我無同佢同居過,亦請佢唔好再有這樣的瑕想

有兩個議席出缺,除非選舉舞弊否則佢就算輸都唔會太慘,不過我睇選民們開始對佢晌議會上玩嘢有點厭 ...
何偉濤 發表於 2017-7-17 09:39

梁國雄是泛民當中最清楚自己方向的人,縱然不同意他的政治理念,但我認為他必然入選。
如果民建聯唔出人,我寧願投佢,都唔會選謊抽水!

師兄可能太激動,如果從來無同居過,你又點解會講分咗居兩年呢?!
不過,我可以誓神劈願講,我無同佢同居 ...
layman 發表於 2017-7-17 10:12

我指嘅係呢個自稱"嫁畀康城"嘅人據知從來無晌呢個屋苑群居住過無同我哋同命運過

梁國雄是泛民當中最清楚自己方向的人,縱然不同意他的政治理念,但我認為他必然入選
如果民建聯唔出人, ...
layman 發表於 2017-7-17 10:15

雖然佢係宣誓玩嘢始作俑者,但無可否認今次佢自己知係畀山寨日本右憤們搭沉咗船,問題就出在佢知道底線晌邊,但近乎愚忠式支持任何反建制派人士害到佢,以為撐住黃傘山寨日本右憤就當佢係同志

PS. 建制一定會出嚟選,其他反建制亦一樣

我指嘅係呢個自稱"嫁畀康城"嘅人據知從來無晌呢個屋苑群居住過無同我哋同命運過  ...
何偉濤 發表於 2017-7-17 10:15

佢的論調遲早會話康城「始亂終棄」……

佢的論調遲早會話康城「始亂終棄」……
layman 發表於 2017-7-17 10:20

咁佢自己都"出軌"在先, 成日晌將西貢區其他地方煽動

我指嘅係呢個自稱"嫁畀康城"嘅人據知從來無晌呢個屋苑群居住過無同我哋同命運過  ...
何偉濤 發表於 2017-7-17 10:15

但人定有名喎,話晒一家之主添。
係唔係有名無份我就唔知。

咁佢自己都"出軌"在先, 成日晌將西貢區其他地方煽動
何偉濤 發表於 2017-7-17 10:22

出街食散餐!

但人定有名喎,話晒一家之主添。
係唔係有名無份我就唔知。
dcmarco 發表於 2017-7-17 10:22

其實我真係唔明,點解一期街坊唔轟佢落台?!

其實我真係唔明,點解一期街坊唔轟佢落台?!
layman 發表於 2017-7-17 10:26

因為佢有足夠人數支持做到超過一任