返回列表 發帖
你死啦!,爆响口,佢係黨員。可能佢哋會沒收你家中嘅外國貨,俾亞公 ...
wyk 發表於 10/4/2017 06:37 PM

你真係危言聳聽,文革小子
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

阿田又唔係退共黨,又唔係退局長,交代d乜。
佢個黨既頭領,閘都入唔到,邊有人理。
(表面上係咁) ...
dcmarco 發表於 2017-4-10 18:17

無錯, 佢舊黨首係舊電池

sung123 發表於 2017-4-11 08:30

各位不需上綱上線

sung123 發表於 11/4/2017 08:30

為增加收視,我今次做衰人一次咁多,推

各位不需上綱上線
何偉濤 發表於 11/4/2017 08:52 AM

我同小新関係可以講下笑,你哋無學我
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;

你死啦!,爆响口,佢係黨員。可能佢哋會沒收你家中嘅外國貨,俾亞公 ...
wyk 發表於 2017-4-10 18:37

田二少係黨員?乜黨先?一定唔會係共產黨……我話嘅!

為增加收視,我今次做衰人一次咁多,推
wyk 發表於 2017-4-11 09:01

我一向唔建議咁做嚟增加收視

回復 17# newbie

所以我今次做衰人,你 繼續從良

田二少係黨員?乜黨先?一定唔會係共產黨……我話嘅!
layman 發表於 11/4/2017 10:45 AM

靜靜鷄話你知,係大西北黨

靜靜鷄話你知,係大西北黨
sung123 發表於 2017-4-11 11:47

土豪劣紳代言人?!