返回列表 發帖
只可說他們不成氣候……
仲有,係咪要講粗口才可表達自己的意思?
layman 發表於 2017-6-12 08:52

講粗口係擺態度表立場

教主一脈相承嘅基因
newbie 發表於 2017-6-11 19:39

教主不斷分裂佢創建嘅政團,為乜?從來都唔明

教主不斷分裂佢創建嘅政團,為乜?從來都唔明
何偉濤 發表於 2017-6-12 09:17

教主是無間道……
不過有腦的人聽完鄭松泰的錄音,就知道政治其實係玩緊一啲不作獨立思考的人……

教主是無間道……
不過有腦的人聽完鄭松泰的錄音,就知道政治其實係玩緊一啲不作獨立思考的人…… ...
layman 發表於 2017-6-12 09:39

其實熱XX民係一群以為自己真係勇武真係熱血嘅笨人 (精人叫佢哋出口)

啲曉得獨立思考嘅人最難管治, 所以港豬、甚至英豬、美豬對當權者是提供了便利

啲曉得獨立思考嘅人最難管治, 所以港豬、甚至英豬、美豬對當權者是提供了便利 ...
newbie 發表於 2017-6-12 10:10

留意一下侵侵呢期直頭繞過媒體直接發twitter

我只覺得, 政治立場係個人自由, 但熱普城, 本民前之流叫人勇武, 自己穩賺課金維穩費之類, 呢種行為會有報應.
可憐嗰D被入罪既人...

回復 17# Tonyyip

個靚妹犯法前,無諗後果,結果著草,有無罪,等法官判左先喇!棄保仲傻!

回復  Tonyyip

個靚妹犯法前,無諗後果,結果著草,有無罪,等法官判左先喇!棄保仲傻! ...
klpercy 發表於 2017-6-12 12:54

佢應該都係覺得走投無路,但打死唔想坐監。
但佢又避得幾耐?仲有,真係要著草,都緊係要去唔會屈服中國外交壓力既地方。
點會走去台灣??

動手動腳發洩一輪,順咗條氣,花費既係自己的前途,與來自刑事既壓力或恐俱。
當日叫你去沖嗰位,就分分鐘去外國頂級學府深造,前途光明。
真心希望 d 年輕人睇清楚班政棍既真面目,無人唔俾你唔滿意政府,但社會既遊戲規則,就係:動手便輸了。