返回列表 發帖
主席呢,主席唔幫手?
dcmarco 發表於 8/8/2017 01:57 PM

唔知啊,我近排少在香港,返來聽老細講
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

唔知啊,我近排少在香港,返來聽老細講
sung123 發表於 2017-8-8 14:25

連討論區都無上,無得翻牆?

連討論區都無上,無得翻牆?
layman 發表於 8/8/2017 02:29 PM

近排好嚴,翻完即刻2個鈡用唔到wifi
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;

sung123 發表於 2017-8-8 18:01

你叫小習不要亂來!

你叫小習不要亂來!
layman 發表於 9/8/2017 12:22 PM

小習認為這樣比較好管控

你們最愛的老母~~~~~
如果繼續走下去, 香港快要變成一樣

你們最愛的老母~~~~~
如果繼續走下去, 香港快要變成一樣
心曠神怡 發表於 9/8/2017 02:01 PM

係祖國

現時翻牆是犯法, 妳自已保重~~~~
成蟲: 中國人是需要管的~~~~~

小習認為這樣比較好管控
sung123 發表於 2017-8-9 12:27

你政治不正確, 要叫習大帝~~~~~

現時翻牆是犯法, 妳自已保重~~~~
成蟲: 中國人是需要管的~~~~~
心曠神怡 發表於 9/8/2017 02:06 PM

所以返HK至上討論區囉,我好守法架