返回列表 發帖
所以返HK至上討論區囉,我好守法架
sung123 發表於 2017-8-9 14:39

你果然好守法, 翻兩個鐘上唔到wifi~~~~~~

你果然好守法, 翻兩個鐘上唔到wifi~~~~~~
心曠神怡 發表於 9/8/2017 02:51 PM

你邊隻眼見到我寫翻二個鐘上唔到wifi,理解障礙症?

你邊隻眼見到我寫翻二個鐘上唔到wifi,理解障礙症?
sung123 發表於 2017-8-9 15:05

近排好嚴,翻完即刻2個鈡用唔到wifi
sung123 發表於 2017-8-8 18:01

Sorry, 我理解有問題~~~~~
咁你仲咩嘢翻牆, 之後2個鐘用唔到wifi? 有冇理解錯誤?

大家都知這個現象,所以我就唔上討論區啦
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

回復 1# dcmarco

唔好意思呀, 我愚昧一問, 係咪要p rint 出黎用 ? 定就咁show 比餐廳睇就得?

回復  dcmarco

唔好意思呀, 我愚昧一問, 係咪要p rint 出黎用 ? 定就咁show 比餐廳睇就得? ...
keely117 發表於 2017-8-10 14:21

有coupon入落信箱,可查看一下。
自己印應該唔得

新餐

明暗 明暗 明暗

提提大家,用八達通前睇單。堂食佢地係會打錯,而收多一元外賣錢。
多出的一元唔係分開列出,而係加左落個餐或食品上。我印象中唔只一次係咁。
明暗 明暗 明暗

試左個薑絲蕃茄湯牛肉通粉,幾好味。
明暗 明暗 明暗

個通粉加燒賣拼盤,好多,小朋友食唔晒。
明暗 明暗 明暗