返回列表 發帖

煨得燶黃光耀: 日出康城第5期 部署年底推

"參考晉海"即係唔會平

http://ps.hket.com/article/1916837/

日出康城第5期 部署年底推

另外,集團旗下日出康城第5期亦計劃在年底推售,規模龐大,達1,600伙,現時待批預售樓花,項目最細由1房單位起,主打2、3房單位,佔逾7成,實用由300餘平方呎起,定價將會參考正在推售的日出康城4A期晉海。
港鐵倒閉這方面,倒閉是不可能倒閉的,這輩子不可能倒閉的。鐵路又不會營運,就是工序外判這種東西,才可以維持一流營運商這樣子

緻藍天非緻南天更非致癌天
Hemera (ἡμέρα) not Hermera not Carcinogenimera (Carcinogenic+Hemera)

5期近地鐵PTI, 參考完4期再賣貴啲, 6期向南海景比4期更正, 又再賣貴啲, 7期商場上更方便, 又再賣貴啲.....

5期近地鐵PTI, 參考完4期再賣貴啲, 6期向南海景比4期更正, 又再賣貴啲, 7期商場上更方便, 又再賣貴啲.....{ ...
StreetBoy 發表於 2017-10-3 15:27

一期貴過一期,兄台想唔發都難!

一期貴過一期,兄台想唔發都難!
layman 發表於 2017-10-3 15:58

師兄你揸住幾層就發, 我得一層自住, 升到上太空都冇關係

StreetBoy 發表於 2017-10-3 16:28

而且身在緻藍天知道實際情況就更加覺得係浮雲

5期會更加貴
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

你早幾個月前講,我唔會講乜嘢,不過現時我會話我無幾層了……

你早幾個月前講,我唔會講乜嘢,不過現時我會話我無幾層了……
layman 發表於 2017-10-3 16:43

師兄身體力行, 真套現靜待時機

師兄身體力行, 真套現靜待時機
StreetBoy 發表於 2017-10-3 16:50

我唔鍾意做一套,講一套,況且我真係認為水乾是很快會見到,所以千祈唔好做120%借貸,債仔永遠都是債主的奴隸,除非你有足夠錢還,或者條債大到無倫,連債主都怕咗你。

買咗佢,可以一開二嗎?