返回列表 發帖
腸肛半山壹號死好多炒家, 就算用家都係坐艇
何偉濤 發表於 2017-10-10 11:20 AM

痕地既脾話脷生,紅雞既燶哂都係......

回復 10# 何偉濤

雄鷄也是好不了!大部分巿區出品,七、八年時間,昇得十零廿個present  ,無法喇!"神的髮剪傷",外人中毒太深!比康城更慘烈犧牲

痕地既脾話脷生,紅雞既燶哂都係......
Hellomoto 發表於 2017-10-10 11:23

後者其實起得好靚真係高端貴樓格局, 都升唔起 (或者溢價太高)

回復 11# Hellomoto

朋友死鷄!之前個業主媽媽聲!其實十幾個%差价,係蝕入肉!七除八扣!喊得一句句!業主一定同我一隊。發誓永不買雄鷄盤

回復  何偉濤

雄鷄也是好不了!大部分巿區出品,七、八年時間,昇得十零廿個present  ,無法喇!"神 ...
klpercy 發表於 2017-10-10 11:27

但紅雞賣貴樓都無晌間屋度偷返成本 (反而越貴就用料越正設計越好), 半山壹號咁貴都係同映灣園康城首都領都天宇海名城一樣用無節操厚地腳線埋電話電線天線

回復 15# 何偉濤

差价夠超豪裝,你末試過大出血教訓,所以無嘜感覺!都係個句,小心啲啦!

回復  何偉濤

差价夠超豪裝,你末試過大出血教訓,所以無嘜感覺!都係個句,小心啲啦! ...
klpercy 發表於 2017-10-10 11:38

紅雞係畀多咗錢但感覺到對方畀一件好嘅產品, 但腸肛就畀少咗錢就將貨就價求求其其

我心諗, 入伙前為所有單位洗一次空調加雲石抛一次光做水晶面, 唔會加好多成本, 而買家會覺得開心

回復 17# 何偉濤

表面嘅野!呃好多人!開放厨房,令人感覺無走廊、濶落,咪一樣慳家!兩面牆及1個門,少左好多成本……

回復  何偉濤

表面嘅野!呃好多人!開放厨房,令人感覺無走廊、濶落,咪一樣慳家!兩面牆及1個門, ...
klpercy 發表於 2017-10-10 11:43

所以紅雞天晉/晉海式開放式廚房都畀我列入無節操設計之一

回復 19# 何偉濤

大部份單位啲積,好騎厘,唔塞欣賞