返回列表 發帖
二个政營,一個是被方祝福政營(kimi澄清不接受祝福除外)
一个是反方政營,
被方祝福政營一如即往,只有 ...
sung123 發表於 2017-10-23 12:42

方只在首都選啫,無在領都選噃,要追究都是首都執正番啦。
無論誰人都應該規規矩矩選。
被方祝福的人是否就是方粉呢?我覺得有問題……
至於新陣型,一開始好明顯就離譜……阿六七以一人代表兩座,已經好賤,咁點解某人仲要一個人代表三個位來選?頂!即係人哋做鴨,每日接客200個,佢要威過佢,每日接客300個……到最後兩個都係鴨啫!

現時所見倒方陣營真係勝出恐怕會變作另一個謊張陣營 ...
何偉濤 發表於 23/10/2017 12:45 PM

任何地方比被祝福看到的便是,首都管理費年年高升,升幅康城之最,領都执漏沒完沒了,公衆地方破舊不堪,狗屎滿街,外界對康城看法是又臭又致癌,被方祝福連樓价都受影響
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;
7、出事的時候,佢說找業委;8、抽傭的時候,佢認經理人。

被方祝福的人是否 ...
layman 發表於 23/10/2017 12:52 PM
澄清好難咩?字面上解釋方係祝福他們嘛
1、你同佢講道理,佢和你耍太極;2、你同佢說公義,佢和你講公契;
3、你同佢講公契,佢同你亂演繹;4、你同佢倾執漏,佢同你說過期;
5、你同佢講權利,佢同你數條款; 6、做事的時侯,佢装糊塗人;

我只知道康城DOC主席係方國珊

任何地方比被祝福看到的便是,首都管理費年年高升,升幅康城之最,領都执漏沒完沒了,公衆地方破舊不堪, ...
sung123 發表於 2017-10-23 12:53

某人直頭係點石成糞

被方祝福的人是否 ...
layman 發表於 23/10/2017 12:52

乜今屆你看不清了,除了袋住先/棠哥話外。  ,阿乜太及大鉄人,都無再話直言話一人代2座哟問題!心水清D啦

澄清好難咩?字面上解釋方係祝福他們嘛
sung123 發表於 2017-10-23 12:54

在倚天屠龍記中,金毛獅王謝遜殺人之後一定提字嫁禍混元霹靂手成昆,但他殺了空見神僧之後,沒有提字,但結果亦被人提了字仍是嫁禍成昆,提字的人就是成昆。
謝遜有沒有澄清?沒有,成昆有沒有殺空見?沒有,但為何他要寫字嫁禍自己……
故事講完,大家再冷靜想想。

在倚天屠龍記中,金毛獅王謝遜殺人之後一定提字嫁禍混元霹靂手成昆,但他殺了空見神僧之後,沒有提字,但 ...
layman 發表於 23/10/2017 01:04 PM

當事人在網上,為何不澄清?
如果唔系方粉澄清下大家就清楚啦

唔明白有什么好誤會,不是就不是,説一聲大家便可放心

當事人在網上,為何不澄清?
如果唔系方粉澄清下大家就清楚啦
sung123 發表於 2017-10-23 13:05

我在網上講過我同共產黨無關兼反共啦,wyk信唔信丫?
唔係出來講句,我唔係方粉,就唔係方粉。
當然如果出來講亦無問題,但處事方法人人都不同嘛!