返回列表 發帖

袋生,聽聞首都要加管理費

袋生,請問加到幾錢呎?赤字幾多?幾時開簡介會?Facebook 邊度可以睇到呀?
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

袋生,首都業委無放過料比你咩?無在 Facebook公開呀?佢哋係咪黑箱作業,還是你係謊粉,要保護主子呀?
關閉將軍澳堆填區

袋生,你為什麼迴避我的問題?

你害怕什麼?
關閉將軍澳堆填區

呀袋完全唔理首都加管理費,有合理懷疑佢係地下謊粉。

當事人在網上,澄清一下不就完了?

一定係,除非唔係!反正我信了!
關閉將軍澳堆填區

呀袋完全唔理首都加管理費,有合理懷疑佢係地下謊粉。

當事人在網上,澄清一下不就完了?

一定係,除非唔 ...
newchapter 發表於 2017-11-18 12:25

我幫你推一推……
謊粉可惡,地下謊粉更可惡!
在網上澄清一下不就完了……?

袋袋不來手刀岳攪,為何?提也不提,為何?不披露手刀暗黑檔案,為何?不罵手刀孽萎,為何?……為何?為何?為何?莫非是拖手友……

袋袋不來手刀岳攪,為何?提也不提,為何?不披露手刀暗黑檔案,為何?不罵手刀孽萎,為何?……為何?為何 ...
klpercy 發表於 2017-11-20 11:04

如果已搬咗去首都,理論上應更加著緊自己住的地方。
可能袋住先怕咗謊已完,或者是謊已完的地下粉絲……尤其是佢話自己係無黨派更凸顯和謊已完著埋一條褲……

回復 7# layman
問佢自己個心諗緊嘜啦?

袋袋不來手刀岳攪,為何?提也不提,為何?不披露手刀暗黑檔案,為何?不罵手刀孽萎,為何?……為何?為何 ...
klpercy 發表於 2017-11-20 11:04

佢連嚟都唔嚟首都呢邊回答我嘅問題,答案呼之欲出啦!佢嘅真正身份,咪係謊粉囉!而佢中意咬住我唔放,證明我唔係同佢一夥,所以,我無可能係謊粉囉!
關閉將軍澳堆填區

佢連嚟都唔嚟首都呢邊回答我嘅問題,答案呼之欲出啦!佢嘅真正身份,咪係謊粉囉!而佢中意咬住我唔放, ...
newchapter 發表於 2017-11-22 16:30

不要浪費時間在他言論上!