返回列表 發帖

回復 1# newchapter

newchapter 閣下而家的身份,

是領都業委,

我見到你仍然好心散,我建議你精中精神,

盡心盡力去

1    監管領都mo的惡劣財務預算,

2    嘗試下想辦法去解決領都龐大赤字,

3   長江多年來隱藏領都的大量未做執修問題,

4    回應下領都業主居民提出的問題

回復  newchapter

newchapter 閣下而家的身份, 是領都業委,我見到你仍然好心散,我建議你精中精神,盡心 ...
袋住先 發表於 2017-11-23 15:30

點解我要回答首都租客嘅問題?
除非…………你現真身,有種的就堂堂正正做番領都呀棠吧!

呀袋文筆大家一眼就認得,用咁低下手法上佢身,鬼鬼祟祟躲在背後敢做唔敢認,誰不知條狐狸尾露晒底………
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

呀袋文筆大家 ...
newchapter 發表於 2017-11-23 16:49

真係呀?

回復  newchapter

newchapter 閣下而家的身份, 是領都業委,我見到你仍然好心散,我建議你精中精神,盡心 ...
袋住先 發表於 2017-11-23 15:30

依度個標題講首都,你唔講唔好插入

Newchapter身為領都連業委,

在此帖追問我大量私人性質的私人問題,

例如

l袋生,首都業委無放過料比你咩?無在Facebook公開呀?佢係咪黑箱作業,還是你係謊粉,要保護主子呀
袋生,你為什麼迴避我的問題?
你害怕什麼

l呀袋完全唔理首都加管理費,有合理懷疑佢係地下謊粉。
當事人在網上,澄清一下不就完了?
一定係,除非唔係!反正我信了

l佢連都唔首都呢邊回答我問題,答案呼之欲出啦!佢真正身份,咪係謊粉囉!而佢中意咬住我唔放,證明我唔係同佢一夥,所以,我無可能係謊粉

l另外一個可能性,係袋生「真身」,已經唔係首都租客………
我有理由相信,佢已經「被上身」…… 佢
真正身份,係在幕後出手領都人,你懂的……

l有道理,最好回應,就係唔回應,當佢無到

l呀袋成日扮身在開會現場爆料,但又唔講呢單猛料,真正身份好可
點解我要回答首都租客
問題?
呀袋文筆大家一眼就認得,用咁低下手法上佢身,鬼鬼祟祟躲在背後敢做唔敢認,誰不知條狐狸尾露晒底………

Newchapter懷疑我的角色, 懷疑我身份, 懷疑我與人的

Newchapter 真的很喜歡,花大量心機,精神時間,問我好多私人的問題,

係newchapter強迫回應

若我不回應,佢會乘機話我
“袋生,你為什麼迴避我的問題?你害怕什麼?”

所以我禮貌地在此回應

Newchapter 你問我就問得多,
我也想問下你
有沒有預留下時間, 做業委工作架?

真係呀?
chachalee 發表於 2017-11-23 17:12

妳留意下文筆風格同內容就會睇到分別。
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

回復 27# newchapter

newchapter閣下搞錯晒,亞棠並沒有用我的賬

我再重申,         亞棠並沒有用我的賬

newchapter閣下製造謊話,謠言,請自重

回復 22# newchapter

Newchapter 閣下說

除非…………你現真身,有種的就堂堂正正做番領都呀棠吧!呀袋文筆大家一眼就認得,用咁低下手法上佢身,鬼鬼祟祟躲在背後敢做唔敢認,誰不知條狐狸尾露晒底………”

Newchapter 閣下有五個問題

第一, 你編織謊言,

第二, 你散播謊言

第三, 說話虛構不誠實,

第四, 常常中傷評擊亞棠

第五, 違反康城網版規

呀袋文筆大家 ...
newchapter 發表於 2017-11-23 16:49

佢唔係阿棠分身, 不過是同路人