返回列表 發帖

自私的健身佬

呢排平日早上大健身房,都有位猛男大叔玩健身,佢玩就玩得幾fit,但品就真係麻麻

每次舉啞鈴都鬼殺咁嘈,都唔只,仲要大大力咁掉d啞鈴落地,玩親機就下下啪啪聲咁,大大力,完全唔識乜叫愛惜公物,幼稚園學生都不如。玩完的啞鈴,又四維掉,其他人想玩,都唔知點搵返齊d啞鈴,佢直情當健身室,好似佢屋企咁

叫佢輕手d, 唔會咁掉野,佢就粗口橫飛咁,又話乜又話盛,仲話唔服就去x虎拳館搵佢,又話會所

張貼的小心輕放啞鈴係無用,佢係法律專業,呢張告示係錯的。

雖然,明顯呢個人有狂躁症,唔值得係到提呢個人,但係佢咁唔愛惜器材,加快器材損壞,作為其他用戶,我吔又何做d乜? 如果多幾個呢d街坊,玩到d器材壞哂,大家都無得玩,都唔係好事

當時有會所職員來,職員除左好言相勸,就乜都無做,果位大叔仲向職員投訴我擾攘佢,要搵佢上司。佢仲話同呢度d業委都好熟,如果有看內文的業委們真同呢位先生相熟,希望能相勸一下,愛惜公物,係基本的守則,唔係聲大靠惡就得
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

話名自私,通常被人話完,自已都會小心D....佢仍然係咁,真係無得救

回復 2# snoopywy

呢個人有無得救,我並不在乎,我關心係咁不當使用器材,會令器材損壞,一係就大家無得玩,一係就又夾錢買新的比佢再黎粗玩

咁情況,我吔可以做d乜?

回復  snoopywy

呢個人有無得救,我並不在乎,我關心係咁不當使用器材,會令器材損壞,一係就大家無 ...
noodleprince 發表於 2017-12-6 10:05

只可用群眾壓力……
問佢同邊個業委熟,由嗰個業委同佢down聲,話街坊個個都不滿佢……

回復  snoopywy

呢個人有無得救,我並不在乎,我關心係咁不當使用器材,會令器材損壞,一係就大家無 ...
noodleprince 發表於 2017-12-6 10:05

幫佢拍片和post上網?

拍片就無謂了,呢d人刺激佢,無啦啦比佢攞個啞鈴打一野就大件事

佢好似話,同主席好熟,成個健身室的建立,由開村到現在,佢話自己功不可沒
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

呢排平日早上大健身房,都有位猛男大叔玩健身,佢玩就玩得幾fit,但品就真係麻麻

每次舉啞鈴都鬼殺咁嘈, ...
noodleprince 發表於 2017-12-6 09:39 AM

係咪成件姑厘佬款既?我見過佢...

幫佢拍片和post上網?
HippoFather 發表於 2017-12-6 11:05

最好當佢講粗口時……

回復 7# Hellomoto

玩得健身多,個個都大大隻,成個咕喱咁,係得細佬習藝不得法
練極得係得棚骨

你只要星期三,四上午7到8點,係5,6座個gym房,大大聲係到傻叫,大大力咁掉啞鈴個條麻甩佬,只係佢。睇佢個款似成日操開,你問下當值會所職員,一定知係邊個

回復  Hellomoto

玩得健身多,個個都大大隻,成個咕喱咁,係得細佬習藝不得法
練極得係得棚骨

你只要星 ...
noodleprince 發表於 2017-12-6 04:35 PM

係咪平頭裝,左腳有纹身,皮膚黑的中國籍男子?