返回列表 發帖
回復 10# Hellomoto

是呢

但可以點?
同職員講,d 職員都好似怕左佢,轉頭真係有個好似高級少少的職員,氣急敗壞咁走來,佢唔係黎請呢位行為不檢的人兄走,反係過來比個位人兄,好似老闆鬧下屬咁聽訓話。原來我們專貴的管理服務,就係四個字--欺善怕惡

呢排平日早上大健身房,都有位猛男大叔玩健身,佢玩就玩得幾fit,但品就真係麻麻

每次舉啞鈴都鬼殺咁嘈, ...
noodleprince 發表於 2017-12-6 09:39

同意使用者要愛惜公物,因為到頭來,咪又係大家夾錢去做維修。
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

回復  Hellomoto

是呢

但可以點?
同職員講,d 職員都好似怕左佢,轉頭真係有個好似高級少少的職員,氣急 ...
noodleprince 發表於 2017-12-6 17:21

其實會所都知係邊個,亦知佢「風格」要用些技巧來溝通,唔係話怕惡,而係硬碰硬都唔會有果效。
關閉將軍澳堆填區

回復 13# newchapter
咁版大真係要教下我吔用乜野技巧同呢d人溝通

回復  newchapter
咁版大真係要教下我吔用乜野技巧同呢d人溝通
noodleprince 發表於 2017-12-6 07:11 PM

呢條友臭名遠播, 係GYM友都知佢冇品...

自己霸住套器材用就好地地,人地用緊就催人快D用完...
玩器械好似叫春咁叫,啞鈴舉完就拋落地...
正人辦.....

咁既然係慣犯,咁成個會所,成個領都真係無佢辦法,怕哂呢個惡人?
任得佢打橫黎,整爛d野,大家仲乖乖地夾錢,買套新的比佢再整爛?
會所明顯管理失職。
如果係領都,靠惡就可以唔守規矩,咁唔駛出錢請管理啦,大家鬥惡就得。
我今日有睇過健身室使用守則,任何行為不檢,職員有權要求請佢走,
如果佢撤野,就搵保安,佢一傷人,傷物就報警,對付呢d爛鬼,有很多方法
一定唔係唔出聲,仲搵過職員比妖,提升下佢d英雄感
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

咁既然係慣犯,咁成個會所,成個領都真係無佢辦法,怕哂呢個惡人?
任得佢打橫黎,整爛d野,大家仲乖乖地夾 ...
noodleprince 發表於 2017-12-6 22:11

我仔也遇過此人,他話簡直係滋擾,M0點解唔禁止他進入,
管理公司只會蝦D長者!

其實佢在公眾地方爆粗,已經可以搵警察醒下佢,唔駛等佢出手打人。

若然管理處職員的處事手法,係見人惡就跪低,也不用對這職員客氣,寫封信俾佢上司作出投訴。
參考資料:http://hd.stheadline.com/news/columns/5/20160106/411954/

呢个阿叔係煩人一名,會所未夠鐘開門已叫職員開,呢個叔邊位呀?係甘小d職員,各位留意下呢位大叔,超冇品的人!!

可能而家公開咗佢惡行,都係處理佢嘅「技巧」!
關閉將軍澳堆填區