返回列表 發帖
可能而家公開咗佢惡行,都係處理佢嘅「技巧」!
newchapter 發表於 2017-12-7 14:00

有人話佢可能是精神有問題,如果是真的話,咁就麻煩,因為佢是一個心智不健全的人,做任何事可能在法律上不需如正常人一般承擔責任。
其實佢啲屋企人應該睇住佢……

有人話佢可能是精神有問題,如果是真的話,咁就麻煩,因為佢是一個心智不健全的人,做任何事可能在法律上 ...
layman 發表於 2017-12-7 16:50

唉……就算真達規,又可以點吖?因其違規行為報警,出警告信,還反咬客務處蝦老人家,更說受到精神困擾,要求調走職員……
日出康城關注所有關注組織會
關閉將軍澳堆填區

可能而家公開咗佢惡行,都係處理佢嘅「技巧」!
newchapter 發表於 7/12/2017 14:00

講咗等於冇講

唉……就算真達規,又可以點吖?因其違規行為報警,出警告信,還反咬客務處蝦老人家,更說受到精神困擾, ...
newchapter 發表於 2017-12-7 18:16

香港呢啲氣候,邊個搞成咁?想一想大家都知道。

回復 24# layman

劉德華!!

回復 22# newchapter

佢識玩大, 搵職員做磨心

我們唔通又唔識?

正如我第一日都有講, 條惡人點不該唔係重點. 重點係港鐵優質管理如何處理?
我睇到的是欺善怕惡, 用小業主, 其他守法用家的利益去息事寧人. 之後管理費, 經理費就袋袋平安

如果有做個零售, 呢D咁樣的低B惡霸, 每2,3個月總遇到個, 實在是很常見.
趕走佢一個, 第二個就好快來
港鐵咁通搞唔掂?

回復  newchapter

佢識玩大, 搵職員做磨心

我們唔通又唔識?

正如我第一日都有講, 條惡人點不該唔係重點 ...
noodleprince 發表於 2017-12-8 10:59

但條友話係傻架噃……點搞?

一個傻人就可以打橫行, 咁我都話自己傻

CHING 試下人家排排下隊, 之後同其他人講, 我自己係傻, 跟手打尖, 你睇下點
50 字節以內
不支持自定義 Discuz! 代碼

見有個不正常及自言自語的男性,常插隊直接上popcorn穿梭巴,通常冇人擱佢!
在領都和popcorn都見過,所認扮傻係有些用?

聽聞呢位紋身叔斯叔由萬泰時代就無比錢做Gym, 到今時今日都無比,我都係幾個月前行過聽到佢同人大大聲話自己管理處批左不用比錢做 Gym, 又話咩搞走左邊個會所高層,詳情聽吾清楚,不過如果連錢都無比,佢整爛野入業主數又真係講吾通呀!不如開業主會傾下點解之前萬泰同管理處批比佢而現在又不用收錢?