返回列表 發帖
三级点解又扣十二分?
wyk 發表於 2018-1-23 01:31

#6 & #7 重覆發貼

回復 11# newbie
今次又咁積極!

回復  newbie
今次又咁積極!
wyk 發表於 2018-1-23 13:53

咁積極點都好過慢幾怕啩……

回復 11# newbie

請看清楚我的用意吧

第六貼時間是2017年12月19日
第七貼的時間  
2018年1月17日,

兩者相差大約一個月,

即是說明, 領都業委會, 在過去整整一個月,
不敢, 亦不肯, 明正言順, 出信追究領都出現大量冇人理的執修

此事表明事實,業委會長期吾肯做嘢

再正確一點來說,實際上多年來,

領都業委不肯出信給港鐵及長江,

出信追究領都所有全部大量冇人理的執

此事表明事實,業委會長期吾肯做嘢

第七貼的時間  是2018年1月17日,
是表示緊, 我常常睇住業委會有冇做嘢

業委會有冇追究領都大量冇人理的執修???

評分人數

• wyk

第七貼的時間  是2018年1月17日,
是表示緊, 我常常睇住業委會有冇做嘢
業委 ...
袋住先 發表於 2018-1-23 15:55

你啲重覆又重覆嘅說話大家都有目共睹, MO日日唔做嘢, 你日日都重覆發帖? 咁得閒搞你嗰啲收集簽名...仲好啦, 再唔係搵東方爆地鐵大鑊囉, 呢度copy & paste 係唔會幫到你

我copy and paste, 我是指出業委會長期不做嘢,

我吾copy and paste,好多人都不知道,

領都的執修根本冇任何進展,

好多人仲以為港鐵是大公司,有保障,

有premium品牌,

好多業主長期信賴港鐵優質管

好多業主長期稱讚港鐵優質管

好多業主長期多港鐵優質管

其實港鐵係保護緊長江,協助長江推卸執任給業主

評分人數

• wyk

2018年1月24日業委會

工程小组会議

,

港鐵仍舊拒絕理會大量未做及愈積愈多的執修
港鐵係保護緊長江,協助長江推卸執任給業主

同一d民主派一樣,已去到無計可施的情況下,只有loop返之前d野。
戲本係,直到十年過左,只能證明港鐵無做野。業主權益就係咁bye bye了。
我好讚成你去爭取,不過想你好似今次咁,update新情況比街坊睇。港鐵無做野就唔使講啦。
明暗 明暗 明暗