返回列表 發帖
所需閱讀權限 1

MO出通告,更顯得佢無能 (#港鐵優質管理)

不提現時居民自發的行動對錯,通告內容真係當業主係傻瓜。甚麼一直有跟進,甚麼可直接報執修問題等,完全廢話。
. 如果有做野,點會仲係咁既樣。
. 如果真係有做野,都係咁既樣,證明港鐵管理能力好低。
. 所謂有d係恆常維修,比居民指出爛成咁,仲好意思自爆,唔關執漏事?draft通告個係咪傻架?
明暗 明暗 明暗

如果一間機構見住d野爛左幾年,話比人聽佢有做野,除左出左糧,我真係睇唔到有d乜野實質證據佢存在過。
明暗 明暗 明暗

不提現時居民自發的行動對錯,通告內容真係當業主係傻瓜。甚麼一直有跟進,甚麼可直接報執修問題等,完全廢 ...
dcmarco 發表於 2018-1-19 19:07

support x 2

Just let you know what is "Premier" in service!

優質伏務

港鐵一向都是長期欺騙業主,

港鐵長期車大砲,

港鐵長期講大話渡日, 已是常規

有出通告耍業主咩?

有出通告耍業主咩?
kimidaniel 發表於 2018-1-23 15:01

MO有入信箱,大致話佢地有跟進執漏,業主搞一人一信果d,有d唔關執漏事,係日常保養問題。有事就請跟正式渠道報執漏。

回復 7# dcmarco

佢地有跟進執漏..........7年都係咁........烏龜都快過佢地, 呢度執漏仲衰過隻烏龜行路

回復  dcmarco

佢地有跟進執漏..........7年都係咁........烏龜都快過佢地, 呢度執漏仲衰過隻烏龜行 ...
kimidaniel 發表於 2018-1-23 16:22

所以我話
如果真係有做野,都係咁既樣,證明港鐵管理能力好低。

評分人數

港鐵長期車, 優質大砲,

港鐵長期優質大話渡日