返回列表 發帖
I had sent message to 業委in T5 for help on this matter.  But no action seen up to now!
HippoFather 發表於 2018-2-8 17:21

無啦,又到放假,唔使搞。

回復 10# HippoFather

你好,HippoFather。

此網而家好少上,由其他街坊轉接下先知道你搵我。

睇咗你2月2日比通過此網比我嘅私人信息,其他此問題我地一路有跟進。

不過,以免再有信息混亂,我留咗我手機號碼比你,大家可以直接電話聯繫。

手機係而家我常用同居民溝通嘅渠道,希望大家可以善用。

謝謝。

回復 12# mariaecco

HippoFather 兄,另外,

有關屋苑相關跟進,其實而家好少係此網發放。

渠道如何,你whatsapp 我,我向你詳細介紹而家更有效率嘅通訊方法。

謝謝。

無啦,又到放假,唔使搞。
dcmarco 發表於 2018-2-8 18:55

Yes, HK Government had helped us to solve this problem as kids started to enjoy their CNY holidays.

The notice (in front of the lift door) concerning the suspension of lift service was issued at 26  ...
HippoFather 發表於 2018-2-2 08:16

已經通知客務處立刻解封蛋三「節約能源」部lift,並已經即刻進行。

另外,收到唔少家長反映,蛋三等校巴好過蛋一多多聲。可惜,因為修路等而要調去蛋三。

無論如何,亦已經通知保安部,每日高峰時段,必須監察、維持蛋一外車流問題。
家在領都 心繫康城

Yes, HK Government had helped us to solve this problem as kids started to enjoy their CNY holidays ...
HippoFather 發表於 2018-2-9 10:22

HippoFather,

雖然未收到你whatsapp或電話,但已經將相關問題責成客務處(見樓上回應)。

以後,多以電話或whatsapp聯繫,相信能夠更有效率解決村務。

謝謝你。

Thanks for following up.  Really appreciate it.
slky

Thanks for following up.  Really appreciate it.
SLKY 發表於 2018-2-9 14:46

剛才巡視,蛋三所有電梯已經開番。

再次希望大家如果發現屋苑問題,業委必定會協助跟進。
家在領都 心繫康城