返回列表 發帖
回復  klpercy

係呀, 門票唔使錢都死
kimidaniel 發表於 2018-2-14 14:51

老鼠樂園餐飲最大問題係幾個大型餐廳食物分別不大, 所以一兩餐後就悶, 而且少菜, 講價錢, 佢唔算太過火

PS. 米老鼠胸襟唔夠廣闊, 自家兄弟巴黎老鼠REMY係"五星級大鼠"當然要晌老鼠樂園內開"Ratatouille"主題餐廳 ... (巴黎老鼠樂園主園區無, 要晌附近華特迪士尼公園先有, https://en.wikipedia.org/wiki/Ra ... C3%A9e_de_R%C3%A9my)

利申: 不是米老鼠粉絲, 但曾經配戴過米老鼠手錶超過10年, 而且去年底買咗一年老鼠年票

回復 10# klpercy

我無呀, 只係買玩具, 文具咁

回復 11# 何偉濤

估你唔到你都帶米老鼠手錶, 仲要10年

回復  何偉濤

估你唔到你都帶米老鼠手錶, 仲要10年
kimidaniel 發表於 2018-2-14 16:47

可惜隻錶唔見咗

其實米老鼠錶可以買, 質量唔錯價錢唔貴

另外米老鼠肯改裝園區其中一個餐廳煮呢樣就好了: https://ohmy.disney.com/food/201 ... red-by-ratatouille/

回復 11# 何偉濤

酒樓收費貴,最閉喺美X集团承包,味道又喺一般般般

回復 12# kimidaniel

好快啲趁女仲細,影一、兩張留念,否則後悔!尤其日本環球近入場後地標,    嗰個地球要留影,最好俾架仔影師賺,細心幫你執靚企位……

回復 9# kimidaniel

嗰次都幾大鑊,中左個超級大獎……约三呎高超音鼠公仔一隻,如果放入喼,嘜都唔可以放入去,結果喺去日本時,三位上飛機,回來香港变成四位上飛機,唔喺攪大老婆個肚,多左一隻超音鼠……

回復  何偉濤

酒樓收費貴,最閉喺美X集团承包,味道又喺一般般般
klpercy 發表於 2018-2-14 20:52

老鼠搵美心已經夠失敗了!

回復 18# 何偉濤

最後一次入園,七、八年前,印象中的四人套餐,燒味双併,蚝油草菇扒菜,另一味是粟米(臭)魚片,份量細得可憐,講得好聽叫健康餐單,同齋宴無嘜分別,下欄費又貴,茶錢@$15位,四個人差不多1仟收費……

回復 14# 何偉濤

可能有一日會有